logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK kohtaa Sportin viikon ainoassa kotiottelussa

Ruotsalaispuolustaja Tom Hedberg debytoi HIFK:ssa tiistaina

Runkosarjan viimeiset kymmenen ottelua ovat käynnissä ja HIFK:n urakka jatkuu huomenna, kun Nordiksella vierailee Vaasan Sport. Tuloksellisesti mollivoittoinen syyskausi on johtanut siihen, että jokaisen jäljellä olevan ottelun panokset ovat tapissa.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti ja HIFK on voittanut näistä kaksi. Sen sijaan joulukuussa Nordiksella kyyti oli kylmää, kun Sport nappasi kolme pistettä lukemin 6-1. Vaasalaiset ovat tämän vuoden puolella kaupanneet osan kärkipelaajistaan muihin sarjoihin, mutta jo lauantain KalPa-ottelu osoitti, että Sport ei anna kaukalossa siitä huolimatta tuumaakaan periksi. KalPa voitti tuon ottelun 1-0, mutta Sport hyökkäsi hanakasti ja torjuntatilasotkin menivät tasan. Huomionarvoista oli myös Sportin kahdeksan blokattua laukausta, joka kielii edelleen pelaajien ensiluokkaisesta sitoutumisesta.

HIFK nappasi viikonlopusta kuusi sarjapistettä ja teki kahdessa ottelussa 16 maalia. Viikonlopun tehokkain oli 5+1 tehopistettä värkännyt, lauantaina 400 liigaottelua täyteen saanut Eetu Koivistoinen.

Perjantaina HIFK:n kanssa loppukauden lainasopimuksen tehnyt Tom Hedberg debytoi punapaidoissa tiistaina. 23-vuotias ruotsalaispuolustaja pelasi alkukaudella Brynäsissä 25 ottelua. Viime kaudella 50 otteluun syntyi 4+12=16 tehopistettä.

 

Ennen ottelua tapahtuu!

Päivä käynnistyy kaikille avoimella yleisöluistelulla Nordiksen päänäyttämöllä klo 15:30-16:30. Sisäänkäynti luisteluun tapahtuu hallin D-ovien kautta klo 15:15 alkaen Pohjoisen Stadiontien puolelta. Luistimet ja kypärä mukaan, jätä maila kotiin.

Family Fun -vieraat sekä ottelulipun illan matsiin lunastaneet pääsevät yleisöluistelun jälkeen halliin sisään fiilistelemään ennen Liigaottelun alkua.

Liput illan matsiin myy Ticketmaster. Tutustu myös Family Fun -riehaan.

Family Fun

Perinteinen Family Fun kokoaa perheet yhteen Royal Clubille tiistaina. Family Fun -hinnat lapsille 47 € ja aikuisille 89 €. Hinta sisältää:
– Lapsille sopiva naposteluhenkinen buffet Royal Clubilla
– Kaulaliinat lapsille
– Liput A-katsomoon
– Perheille sopivaa ohjelmaa
– Tilanteen salliessa lapset pääsevät vierailemaan HIFK:n edustusjoukkueen pukuhuoneessa

Näytä kaikki uutiset