HIFK lähtee Jyväskylään kasvattamaan voittoputkeaan JYPin kustannuksella

JYP-HIFK klo 18:30. Tsekkaa kokoonpano!

HIFK matkustaa tänään perjantaina Jyväskylään JYPin vieraaksi. Ottelu on toinen tähän viikkoon ja heti huomenna HIFK pelaa Nordiksella Ilvestä vastaan viikon kolmannen matsinsa.

Perjantain ottelu alkaa klo 18:30 ja on katsottavissa suorana MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Ilmari Pitkänen selostaa matsin Classic Hits -radiokanavalla ja Suplassa.

Ketjut uusiksi

Hyökkäysketjuja on viilattu perjantaiksi aikalailla kokonaan uusiksi. Julius Nättinen ja Juha Jääskä vaihtavat päittäin paikkoja ykkösen ja kakkosen välillä. Jääskän ketju laitureinaan Kristian Vesalainen ja Joonas Rask oli lokakuun alussa koko Liigan kuumimpia.

HIFK:n kolmosketju on lähtökohtaisesti myös äärimmäisen mielenkiintoinen. Hiljattain loukkaantumisestaan toipunut Eetu Koivistoinen saa Jyväskylässä laidoilleen nuoret taiturit Aleksanteri Kaskimäen ja Leevi Teissalan.

Tolppien välissä tänään aloittaa Niko Hovinen. ”Pappi” on pelannut tällä kaudella kolmessa ottelussa huimalla torjuntaprosentilla 95,83. Päästettyjen maalien keskiarvo ottelua kohti ennen perjantain peliä on niin ikään vakuuttava 0,76.

 

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

92 Niko Hovinen
30 Roope Taponen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

74 Julius Nättinen – 21 Jori Lehterä ”A” – 81 Iiro Pakarinen ”C”
10 Kristian Vesalainen – 51 Juha Jääskä ”A” – 88 Joonas Rask
24 Aleksanteri Kaskimäki – 31 Eetu Koivistoinen – 71 Leevi Teissala
78 Jesse Seppälä – 13 Joni Ikonen – 45 Micke Åsten
18 Teemu Tallberg

PUOLUSTAJAT

40 Petteri Lindbohm – 41 Otto Salin
85 Niko Seppälä – 2 Luke Martin
73 Joona Lehmus – 57 Johan Motin

Loukkaantuneet: Ilari Melart (day-to-day), Miro Väänänen (1-2 viikkoa), Einari Luhanka (1-2 viikkoa), Tony Sund (1-2 viikkoa), Kasper Lundell (1-2 viikkoa), Leo Komarov (3-4 kuukautta), Aron Kiviharju (4 kuukautta), Kasper Kotkansalo (toistaiseksi), Tomi Karhunen (toistaiseksi)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset