HIFK lähtee venyttämään pisteputkeaan JYPin kustannuksella

play

HIFK-JYP klo 18:30. Ovet auki klo 17:30.

HIFK:n matsiviikko alkaa tänään keskiviikkona Nordikselta, kun JYP saapuu Stadiin.

Stadilaiset ovat voittaneet viisi viimeisestä kuudesta ottelustaan, eivätkä ole jääneet vielä kertaakaan pisteittä vuoden 2023 puolella.

JYP puolestaan on pelannut tämän vuoden puolella viisi matsia, joista voittanut kaksi.

Ottelu alkaa klo 18:30, hallin ovet avataan tuntia aiemmin klo 17:30.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

GIGANTTI Pregame Studio

Pregame studiossa puidaan illan lähtökohtia sekä tehdään nostot molemmista joukkueista.

Illan vastustaja JYP on tehnyt sarjassa toiseksi eniten maaleja ja jokaiselle pelipaikalle löytyy vertailun kestäviä nimiä: pistepörssin ykkönen Jerry Turkulainen, maalipörssin kolmonen Reid Gardiner, pakkien ykkönen Sami Niku sekä maalivahti Veini Vehviläinen.

– Siellä on osaamista laajalla rintamalla. JYP tulee kyllä nousemaan tuolta 13. sijalta, HIFK:n asiantuntija Harri Rindell toteaa.

Himajengin illan mielenkiintoisin seurattava on tuore hankinta Kevin Roy. Kanadan ranskalainen hyökkää tänään Otto Paajasen ja Kasper Halttusen ketjussa.

– Tämä kausi hänellä on ollut vielä aika ohkainen pelien suhteen, joten voi ottaa vähän aikaa ennen kuin nähdään parasta häneltä. Yhdet treenit olen häneltä nähnyt ja on kyllä taitava kiekon kanssa pienessäkin tilassa.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
53 Niilo Halonen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 51 Juha Jääskä – 81 Iiro Pakarinen
33 Roni Hirvonen – 31 Eetu Koivistoinen – 74 Julius Nättinen
63 Kevin Roy– 13 Otto Paajanen – 25 Kasper Halttunen
18 Teemu Tallberg – 78 Jesse Seppälä –71 Leevi Teissala

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart – 52 Otso Rantakari
62 Victor Berglund – 57 Johan Motin
42 Eddie Larsson – 41 Otto Salin
49 Christian Kåsastul

Loukkaantuneet: Einari Luhanka (day-to-day), Joona Lehmus (day-to-day), Micke Åsten (day-to-day), Sebastian Dyk (2-3 viikkoa), Kasper Kotkansalo (6 viikkoa), Miro Väänänen (6 viikkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset