logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK matkustaa Lahteen – tässä kokoonpano

Pelicans-HIFK kello 18:30

HIFK matkustaa tänään Lahteen Pelicansin vieraaksi viimeisessä vierasottelussa ennen joulutaukoa. Siipirikkoinen HIFK kärsi edellisessä ottelussaan 3-1-tappion Vaasan Sportille ja Pelicans puolestaan voitti Ässät vieraskaukalossa lukemin 2-0.

Nyt stadilaiset ovat saaneet valtaosan riveistään kasaan. Ainoastaan Joni Ikonen, Roope Taponen ja Niko Seppälä ovat sivussa sairastumisen takia. Otto Salin ja Aleksanteri Kaskimäki ovat U20-maajoukkueen mukana Ruotsissa. Sveitsin EHT-turnauksessa Leijonia edustanut Iiro Pakarinen on palannut Stadiin.

Paavo Hölsä vuokralle Kiekko-Vantaasta

HIFK on sopinut maalivahti Paavo Hölsän vuokrauksesta Kiekko-Vantaan kanssa. 29-vuotias Hölsä on pelannut tällä kaudella Mestiksessä 17 ottelua.

Ottelua voit seurata MTV Katsomo+-suoratoistopalvelusta tai kuunnella radioselostusta Classic Hits-kanavalta tai Suplasta.

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

92 Niko Hovinen
80 Paavo Hölsä (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 31 Eetu Koivistoinen  – 81 Iiro Pakarinen (A)
74 Julius Nättinen – 21 Jori Lehterä – 51 Juha Jääskä (A)
19 Kasper Lundell – 44 Miro Väänänen  – 88 Joonas Rask
18 Teemu Tallberg – 78 Jesse Seppälä – 45 Micke Åsten

PUOLUSTAJAT

6 Tony Sund – 2 Luke Martin
11 Ilari Melart ”C” – 40 Petteri Lindbohm
55 Kasper Kotkansalo – 57 Johan Motin
83 Einari Luhanka

Loukkaantuneet / sairastuneet: Roope Taponen (day-to-day), Joni Ikonen (day-to-day), Niko Seppälä (day-to-day), Leo Komarov (1-2 kuukautta), Aron Kiviharju (2-3 kuukautta)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset