HIFK sarjakärjen vieraaksi Raumalle – tässä kokoonpano

Ottelu on nähtävissä suorana myös Subilta.

HIFK:n ja Rauman Lukon neljäs keskinäinen kamppailu mitellään tänään Raumalla. Ottelu alkaa kello 18:30 ja on katsottavissa CMoresta ja Subilta. Vastaanottimien ääreen kannattaa tänään suunnata jo hyvissä ajoin, sillä ennen ottelua julkaistaan yksi jatkosopimus.

HIFK lähtee otteluun kuudella puolustajalla, sillä ruotsalaispakki Eddie Larsson on sivussa illan ottelusta. Kasper Halttunen nousee kokoonpanoon 13. hyökkääjäksi.

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
53 Niilo Halonen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 51 Juha Jääskä – 81 Iiro Pakarinen
33 Roni Hirvonen – 31 Eetu Koivistoinen – 71 Leevi Teissala
63 Kevin Roy– 13 Otto Paajanen – 24 Aleksanteri Kaskimäki
18 Teemu Tallberg – 78 Jesse Seppälä – 45 Micke Åsten
25 Kasper Halttunen

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart – 62 Victor Berglund
83 Einari Luhanka – 52 Otso Rantakari
49 Christian Kåsastul – 57 Johan Motin

Loukkaantuneet: Eddie Larsson (day-to-day) Joona Lehmus (day-to-day), Sebastian Dyk (day-to-day), Julius Nättinen (2-4 viikkoa), Kasper Kotkansalo (4-6 viikkoa), Miro Väänänen (4-6 viikkoa), Otto Salin (7 viikkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

 

Näytä kaikki uutiset