logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK:lla akuutti puolustajapula – kaksi uutta pakkia sisään

HIFK sai joulun alla ikäviä uutisia, kun puolustuksesta loukkaantumisten takia tippuivat Petteri Lindbohm, Luke Martin, Kasper Kotkansalo ja Einari Luhanka. Lindbohmin, Kotkansalon ja Luhangan toipumisennuste on neljä viikkoa. Luke Martin on sivussa 1-3 viikkoa. Jo aiemmin sivussa olivat Niko Seppälä (toistaiseksi) ja Joona Lehmus (1-2 viikkoa). Otto Salin on puolestaan Göteborgissa alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskisoissa.

Lentämäki jatkaa HIFK:n matkassa – mukaan myös kaksi uutta puolustajaa

HIFK-Lukko-ottelussa pelannut ex-kollikippari Matias Lentämäki jatkaa HIFK:n mukana vuokrasopimuksella Kiekko-Vantaasta. Lisäksi joukkueeseen liittyy vuokrasopimuksella JYPistä puolustaja Valtteri Koskela. 21-vuotias jyväskyläläinen on pelannut tällä kaudella kaksi Liiga-ottelua JYPin paidassa ja 23 Mestis-peliä sarjakärki IPK:n riveissä tehopistein 2+14=16. HIFK on lisäksi solminut kuukauden mittaisen pelaajasopimuksen puolustaja Valtteri Kakkosen kanssa. Kakkonen on pelannut tällä kaudella IPK:ssa 24 ottelua tehopistein 1+8=9. Sopimuksen kummallakin osapuolella on mahdollisuus purkaa sopimus.

– Vähän erilainen joulu takana. Tällaiseen on hankala valmistautua. Saimme kaksi puolustajaa lyhyellä varoitusajalla ja haku on edelleen päällä. Kiitos JYPille Valtteri Koskelan vuokraamisesta, sanoo HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

HIFK kohtaa tänään Nordiksella HPK:n kello 18:30 alkavassa ottelussa. Liput matsiin löydät täältä. 

 

Valtteri Kakkonen – kuva: Jiri Halttunen

Valtteri Koskela – kuva: Elmeri Elo

Näytä kaikki uutiset