logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK:lle niukka tappio Nordiksella viikon ainoassa ottelussa

HIFK-Sport 1-3 (0 - 1, 0 - 0, 1 - 2)

HIFK ja Sport kohtasivat Nordiksella keskiviikkoiltana. Sairaustapauksista kärsinyt kotijoukkue lähti otteluun siipirikkoisena, mutta taisteluilme oli kunnossa. Maalipaikkoja luotiin, mutta kiekot eivät uponneet tarvittavalla tehokkuudella vaasalaisten verkkoon. Näin kolme pinnaa matkasivat Sportin mukana Vaasaan.

– Tämä ottelu oli hyvä esimerkki siitä, kun ei saada täyttä 60 minuuttia kasaan. Alku jäi vähän vajaaksi. Peli parani ottelun myötä ja saimme luistelun,ja lopulta ottelun tasoihin. Sitten tuli vähän ”oho”-maali ja emme saaneet enää peliä tasoihin. Tuloksesta huolimatta hyvää taistelua ja tunne oli hienosti mukana, sanoo Ville Peltonen ottelun lehdistötilaisuudessa.

Huomionarvoista ottelussa oli myös se, että Liigan paras alivoimajoukkue HIFK ei laskenut tänäänkään maalia. Ei edes kahden miehen ylivoimalla. Juha Jääskä sen sijaan kunnostautui isäntien ainoana maalintekijänä ajassa 46:41. Tuo maali tehtiin alivoimalla ja syöttöpisteen nappasi Kristian Vesalainen.

Kasper Kotkansalo tuli yli vuoden tauon jälkeen takaisin liigakaukaloihin. Peltonen oli tyytyväinen puolustajan otteisiin. Kuuntele koutsien haastattelut alta.

Lehdistötilaisuus ja maalikooste

 

Näytä kaikki uutiset