HIFK:lle tappio vuoden viimeisestä vierasottelusta

Lukko-HIFK 4-2 (0 - 1, 3 - 1, 1 - 0)

HIFK ja Lukko kohtasivat Rauman torstai-illassa. Vierasjoukkue sai otteluun hyvän lähdön, kun Eetu Koivistoinen avasi maalihanat Micke Åstenin syötöstä ajassa 9:00. Koivistoinen vei HIFK:n jo kahden maalin johtoon toisen erän alussa. Osuman alustivat Joonas Rask ja Tony Sund. Mutta sitten kotijoukkue alkoi saada otetta. Tuukka Tieksola avasi Lukon hanat ja Sebastian Repo komppasi kahdella ylivoimaosumalla. Illan viimeisen iski Linus Nyman ajassa 57:10. Niko Hoviselle kertyi ottelussa 21 torjuntaa.

– Kovan intensiteetin peli. Toisessa erässä olimme hetkittäin vähän pehmeitä ja siihen osui muutama turha jäähy. Ehkä meidän erikoistilannepelaaminen ei ollut tänään ihan riittävällä tasolla ja kun loimme maalipaikkoja, räiskimme niistä ohi. Taisteluilme oli kuitenkin hyvä, sanoi Ville Peltonen ottelun jälkeen.

Stadilaisten tuore kanadalaisvahvistus, hyökkääjä Vincent Marleau ei ollut vielä edustuskelpoinen illan ottelussa. Marleaun pelilupa ei saapunut ajoissa Kanadasta Suomeen ja näin ollen tuore hyökkääjävärväys nähdään tositoimissa vasta lauantaina, kun HIFK kohtaa vuoden viimeisessä kotiottelussaan Vaasan Sportin.