HIFK:n voittoputki venyi neljän ottelun mittaiseksi – Lappeenrannasta kolme pinnaa

SaiPa-HIFK 3-5 (0 - 2, 2 - 0, 1 - 3)

HIFK matkusti tänään Lappeenrantaan, jossa se kohtasi SaiPan. 75-vuotisjuhlaotteluaan pelannut kotijoukkue antoi tiukan vastuksen ja nousi toisessa erässä tasatilanteeseen. HIFK:n tehokas kolmannen erän alku oli kuitenkin lappeenrantalaisille liikaa. Ottelun viimeinen maali tehtiin tyhjään maaliin. Näin ollen stadilaiset ovat jo neljän suoran voiton putkessa.

Maalintekijät olivat Teemu Tallberg, Jesse Seppälä, Iiro Pakarinen, Petteri Lindbohm ja Julius Nättinen. Pakarinen epäonnistui toisessa erässä rankkarista, mutta niittasi itsensä maalisarakkeeseen kolmannessa erässä. Kahden syöttöpisteen iltaa viettänyt Joni Ikonen rikkoi sadan Liiga-pisteen rajapyykin.

HIFK:n viikon kolmas ja viimeinen peli pelataan huomenna täpötäydellä Nordiksella sarjakärki Tapparaa vastaan. Ottelu alkaa kello 17:00 ja se on loppuunmyyty. Tappara kärsi tänään kirvelevän jatkoaikatappion Tampereen paikallisessa ja huomenna kaukalossa nähdään varmasti ärsyyntynyt sarjakärki.