Lukko vahvempi Nordiksella – HIFK tappiolla joulutauolle

HIFK-Lukko 1-2 (0 - 1, 0 - 1, 1 - 0)

HIFK ja Lukko kohtasivat Nordiksella viimeisessä kohtaamisessa ennen joulutaukoa. Vierasjoukkue sai otteluun hyvän startin ja vei ensimmäisen erän nimiinsä Steven Jandricin osumalla ajassa 17:27. Toisessa erässä asialla oli sama mies. Lukko tuplasi johtonsa ajassa 31:21 ja puolusti jäähyttömästi johtoasemaansa. HIFK:n ainoan osuman iski Eetu Koivistoinen 13 minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Syöttöpinnat jaettiin Kristian Vesalaiselle ja Luke Martinille.

Hyviä asioita keskiviikkoillassa olivat 100-prosenttinen alivoima, Koivistoisen ja Vesalaisen juonikas osuma ja Niko Hovisen upeat torjunnat. Puolustuspään poissaolot nostivat pelaavien puolustajien peliaikoja ja kuorma oli kova. HIFK:n puolustajista Luke Martin, Johan Motin ja Ilari Melart urakoivat 24 minuutin edestä.

HIFK jää nyt joulutauolle ja palaa tositoimiin tapaninpäivänä. 26.12. pelattavassa ottelussa Nordiksella vierailee HPK.