Onitio HIFK:n pääyhteistyökumppaniksi

HIFK ja InfoCare ovat tehneet yhteistyötä jo vuosikymmeniä. Pitkä yhteistyö on sisältänyt näkyvyyttä, tapahtumia, asiakastilaisuuksia sekä sosiaalisen median sisältöjä. Syksyllä 2023 Infocare yhdistyi Visman yritysten Exso AS, Value Retail Consulting As ja EssCom AB Kanssa ja syntyi uusi yritys –Onitio. Uudesta yrityksestä tulee HIFK:n pääyhteistyökumppani.

– On mahtavaa, että meidän pitkä yhteistyö saa jatkoa. On myös hienoa, että pääsemme yhdessä rakentamaan uutta brändiä yhdessä ja vahvistamaan sitä. Kumppaniyhteistyö on parhaimmillaan juuri tällaista, pääsemme kasvamaan ja elämään yhdessä kumppanin kanssa eri vaiheissa monipuolisesti. Tulevasta kaudesta tulee yhdessä mahtava vielä syvemmän yhteistyön myötä, kertoo HIFK:n toimitusjohtaja Markus Lindström.

Onitio on uuden yrityksen myötä johtava toimija Pohjoismaissa omalla liiketoiminta-alueellaan. Kaikki neljä yritystä sulautuvat samaan Onitio konserniin. Organisaatiomuutos mahdollistaa laajan valikoiman IT-palveluita. Onitio Technology Services tarjoaa IT- ja teknisen laitteiston asennusta, tukea, ylläpitoa ja hallintaa koko Pohjoismaiden alueella. Onitio Workforce Services and Consulting toimittaa asiantuntijoita ja kattavia henkilöstöratkaisuja IT puolelle, sekä paikallisesti että etätuen kautta. Onitio Solutions tarjoaa ratkaisuja vähittäiskaupoille ja siihen liittyville aloille. Arvokasta asiantuntemusta vähittäiskaupan ja IT puolen aloilla tarjotaan Value Retail Consultingin konsulttipalvelujen kautta. Uuden konsernin asiakaskuntaan kuuluu useita suurimpia yrityksiä Pohjoismaissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

– Uusi yritys on meille hieno mahdollisuus jatkaa kasvua yhdessä kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Pitkä yhteistyö HIFK:n kanssa ja heidän mahdollistama alusta antoivat meille hienon mahdollisuuden vakiinnuttaa brändiä heti siirtymävaiheessa myös Suomessa. Haluamme olla vahva ja vastuullinen toimija Suomessa. Tämän myötä pääsemme kehittämään omaa toimintaa ja palvelemaan meille tärkeitä asiakkaita loistavasti, kuvaa Onition Suomen toimitusjohtaja Pete Brusi.

Kuvassa HIFK:n Roland Carlsson, Director Brand & Events, Onition toimitusjohtaja Pete Brusi, HIFK:n toimitusjohtaja Markus Lindström sekä Onition liiketoimintajohtaja Jori Sistonen.

Onitio on Pohjoismaiden johtava innovatiivisten tietotekniikkaratkaisuiden palveluntarjoaja, joka keskittyy tarjoamaan asiakkailleen parhaita IT-palveluita. Elokuussa 2023 Onitiolla on yli 1 500 työntekijää ja odotettavissa oleva liikevaihto tulee olemaan lähes 2 miljardia Norjan kruunua vuonna 2023.

Näytä kaikki uutiset