Pelicans vahvempi Lahdessa – HIFK:n kiri ei riittänyt pisteisiin

Pelicans-HIFK 5-3 (1 - 0, 3 - 2, 1 - 1)

Pelicans ja HIFK kohtasivat lauantaina poikkeuksellisesti jo kello 16:00 alkaneessa ottelussa. Lahtelaiset saivat otteluun lentävän lähdön, kun Kasper Puutio onnistui maalinteossa jo ajassa 1:52. Toisessa erässä lahtelaiset nousivat jo kolmen maalin johtoon, mutta HIFK nousi vielä ottelussa maalin päähän. Kolmannen erän loppupuolella stadilaiset eivät kuitenkaan saaneet kaivattua tasoitusosumaa ja Pelicans niittasi illan viidennen tyhjään maaliin ajassa 59:59.

”Olimme koko ajan siinä lähellä, mutta kuitenkin pikkuisen perässä.” – sanoi Ville Peltonen lehdistötilaisuudessa.

HIFK:n maaleista vastasivat Luke Martin (Jori Lehterä, Eetu Koivistoinen), Eetu Koivistoinen (Aleksanteri Kaskimäki, Otto Salin) ja Julius Nättinen (Jori Lehterä).