Runkosarjan viimeinen viikko käynnistyy

Runkosarjan viimeinen kierros pelataan lauantaina 11. maaliskuuta.

Runkosarjan viimeinen viikko käynnistyy ja viimeistään lauantaina on selvillä kevään pudotuspelijoukkueet. HIFK:lla on jäljellä kolme matsia, joista yksi pelataan himassa.

Osta liput runkosarjan viimeiseen himamatsiin Ticketmasterista!

Lopullinen runkosarjasijoitus HIFK:n osalta on vielä auki ja panosta viimeiselle viikolle riittää. Stadilaiset voivat sijoittua mille tahansa sijalle neljännestä seitsemänteen. Kuusi parasta jatkaa suoraan neljännesfinaaleihin, kun taas joukkueet sijoilla 7.-10. aloittavat pudotuspelien ensimmäiseltä kierrokselta.

Joukkueet sijoilla 4.-7. ovat kahden pisteen sisällä ja eri skenaarioita on turhan paljon tässä kohtaa spekuloitavaksi. Huomion arvoista kuitenkin on, että Kärpät ovat pelanneet yhden ottelun HIFK:ta enemmän ja KalPa ja Pelicans kohtaavat toisensa runkosarjan toiseksi viimeisellä kierroksella.

Pudotuspelit käynnistyvät heti runkosarjan päätyttyä seuraavan viikon maanantaina. Irtolipunmyynti HIFK:n pudotuspelien kotiotteluihin käynnistyy vielä samana iltana, kun runkosarjan lopullinen sijoitus ja pudotuspelivastus on tiedossa.

Bättre Folk -jäsenet saavat tunnin etumatkan lippujen ostamiseen.

Lisää infoa pudotuspeleistä löydät Liigan kotisivuilta.

 

Pudotuspelit 2023 / alustava ohjelma

1. kierros
Maanantai 13.3.
18.30 Runkosarjan 7. – Runkosarjan 10.
18.30 Runkosarjan 8. – Runkosarjan 9.
Tiistai 14.3.
18.30 Runkosarjan 10. – Runkosarjan 7.
18.30 Runkosarjan 9. – Runkosarjan 8.
Torstai 16.3. (tarvittaessa):
18.30 Runkosarjan 7. – Runkosarjan 10.
18.30 Runkosarjan 8. – Runkosarjan 9.

Neljännesfinaalit
Perjantai 17.3. – keskiviikko 29.3.

HUOM: Neljännesfinaalien aloituspäivänä perjantaina 17.3. pelataan kaksi ottelua (runkosarjan 3. – runkosarjan 6. ja runkosarjan 4. – runkosarjan 5.). Lauantaina 18.3. pelataan kaikissa neljässä otteluparissa.

Semifinaalit
Perjantai 31.3. – sunnuntai 16.4.

Pronssiottelu
Pelipäivä julkaistaan myöhemmin.

Finaalit
Tiistai 18.4. – tiistai 2.5.

HUOM: Ottelusarjojen alkamisajankohdat voivat muuttua, mikäli ottelusarjojen aikaisempi aloittaminen tulee mahdolliseksi.

Näytä kaikki uutiset