logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

SaiPa vierailee Stadissa – ”Mentävä täysillä alusta lähtien”

play

HIFK-SaiPa klo 18:30. Ovet auki puolitoista tuntia aiemmin klo 17:00.

HIFK palaa Nordikselle puolentoista viikon vierasrundin jälkeen. Perjantai-iltana stadilaisia haastamaan saapuu Lappeenrannan SaiPa.

Nordiksella ottelutapahtumassa vietetään jo perinteeksi muodostunutta Stadilaista naisurheilupäivää.

Hallille on kutsuttu stadilaiset naisten joukkueurheilulajit paikalle. Luvassa on lajitestausta pelin yhteydessä ennen matsia ja erätauoilla. Ainakin jääkiekko, ringette, käsipallo, pesäpallo, koripallo, cheerleading ja jalkapallo ovat edustettuina.

Ottelu alkaa klo 18:30. Ovet avataan puolitoista tuntia aiemmin klo 17:00. Osta liput matsiin Ticketmasterista!

GIGANTTI Pregame Studio

Pregame studiossa puidaan lähtökohdat illan matsiin ja asetelma antaa pohdittavaa jo etukäteen.

– Monenlaisia ajatuksia herää, kun miettii SaiPaa. Sieltä lähti 10 jätkää ihan siirtorajan loppumetreillä ja rekordikin viime ajoilta on heikko, HIFK:n asiantuntija Harri Rindell viittaa lappeenrantalaisten 13 ottelun tappioputkeen.

– Aamulla päävalmentaja Ville Peltonen vieraili seuran järjestämässä tasa-arvoseminaarissa ja kertoi siellä, että joukkue on kyllä hyvin tietoinen asetelmasta. Ei voi antaa mitään alennusta pelaamisesta ja työnteosta, vaan on mentävä täysillä alusta lähtien.

HIFK saa illan otteluun kaksi miestä takaisin loukkaantuneiden listalta. Hyökkääjä Julius Nättinen ja puolustaja Eddie Larsson ovat pelikunnossa ja kokoonpanossa ottelussa SaiPaa vastaan.

Nättinen oli joukkueensa paras pistemies ennen loukkaantumistaan. 26-vuotias hyökkääjä on tehnyt 33 otteluun tehot 10+16=26.

 

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

53 Niilo Halonen
30 Roope Taponen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 51 Juha Jääskä – 81 Iiro Pakarinen ”A”
33 Roni Hirvonen – 31 Eetu Koivistoinen ”A” – 74 Julius Nättinen
45 Micke Åsten – 13 Otto Paajanen – 54 Sebastian Dyk
63 Kevin Roy – 24 Aleksanteri Kaskimäki – 71 Leevi Teissala

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart ”C” – 62 Victor Berglund
42 Eddie Larsson – 52 Otso Rantakari
49 Christian Kåsastul – 57 Johan Motin
83 Einari Luhanka

Loukkaantuneet: Teemu Tallberg (day-to-day), Jesse Seppälä (1 viikko), Miro Väänänen (2-3 viikkoa), Otto Salin (4-5 viikkoa), Kasper Kotkansalo (4-6 viikkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset