logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Seuraavana Hämeenlinna – tässä kokoonpano

HPK-HIFK 18:30

HIFK pelaa liigakautensa neljännen ottelun perjantai-iltana Hämeenlinnassa. Alla on keskiviikon 3-0-kotivoitto KooKoosta. Joukkueen paras pistemies on alkukaudella ollut Kristian Vesalainen viidellä (3+2=5) tehopisteellä.

Kokoonpanossa on pieniä muutoksia sitten keskiviikon: Eetu Koivistoinen ja Tony Sund ovat illan ottelusta sivussa loukkaantumisten takia. Teemu Tallberg nousee kokoonpanoon ja ottaa paikkansa Joni Ikosen ja Leevi Teissalan rinnalta. Einari Luhanka korkkaa liigakautensa seitsemäntenä puolustajana.

Kotijoukkue HPK avasi kautensa vieraskaukalossa kukistamalla Lukon. Sen jälkeen otteet ovat ailahdelleet ja kolmessa edellisessä ottelussa joukkueen verkkoon on isketty 15 maalia. HPK julkaisi eilen kaksi uutta puolustajaa, kun Juuso Pulli ja HIFK:stakin tuttu Elias Ulander liittyivät hämeenlinnalaisryhmään.

Ottelua voit seurata C More-suoratoistopalvelusta ja Classic Hits-radiokanavalta tai Suplasta Ilmari Pitkäsen selostamana.

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
92 Niko Hovinen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 51 Juha Jääskä ”A” – 24 Aleksanteri Kaskimäki
74 Julius Nättinen – 21 Jori Lehterä – 81 Iiro Pakarinen ”A”
18 Teemu Tallberg – 13 Joni Ikonen – 71 Leevi Teissala
45 Micke Åsten – 44 Miro Väänänen – 88 Joonas Rask

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart ”C” – 41 Otto Salin
40 Petteri Lindbohm – 2 Luke Martin
33 Aron Kiviharju – 57 Johan Motin
83 Einari Luhanka

Loukkaantuneet: Eetu Koivistoinen (4 viikkoa), Tony Sund (1-2 viikkoa), Leo Komarov (4 kuukautta), Kasper Lundell (6-8 viikkoa), Kasper Kotkansalo (toistaiseksi), Tomi Karhunen (toistaiseksi)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset