Tour de Bönde käyntiin! – Kuopioon hakemaan viikon kolmatta voittoa

KalPa-HIFK klo 17:00. Tsekkaa kokoonpano!

Joukkue matkusti perjantain aikana Kuopioon valmistautumaan viikon viimeiseen koitokseen. KalPa isännöi klo 17:00 alkavaa kohtaamista.

HIFK:n naiset pelaavat niin ikään sarjapisteistä Kuopiossa tänään. Naisten ottelu alkaa klo 13:00 ja on miesten matsin tavoin katsottavissa suorana MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Ilmari Pitkänen selostaa alkuillan Liiga-ottelun Classic Hits -radiokanavalla ja Suplassa.

Pisteputkessa Kuopioon

HIFK lähtee illan otteluun kymmenen matsin pisteputkessa. Stadilaiset ovat jääneet pisteittä vain kauden avausottelussa Tampereella Tapparaa vastaan. Kuluvan viikon kahden voiton myötä HIFK:lla on tänään mahdollisuus nousta sarjassa toiseksi.

Illan isännille lauantain ottelu on viikon toinen. KalPa taipui keskiviikkona Turussa voittolaukauksilla TPS:lle lukemin 2–3. KalPa on voitttanut puolet kauden kymmenestä ottelustaan ja yhtä lukuunottamatta kaikki tappiot ovat tulleet yhden maalin erolla.

 

Kokoonpanoon joukkue ei tee muutoksia sitten torstain kotiottelun. Hyökkääjä Santeri Hartikainen jatkaa ottelukohtaisella lainalla Kiekko-Vantaasta.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
92 Niko Hovinen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

74 Julius Nättinen – 21 Jori Lehterä – 81 Iiro Pakarinen ”A”
10 Kristian Vesalainen – 51 Juha Jääskä ”A” – 88 Joonas Rask
18 Teemu Tallberg – 13 Joni Ikonen – 24 Aleksanteri Kaskimäki
45 Micke Åsten – 79 Santeri Hartikainen – 71 Leevi Teissala

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart ”C” – 2 Luke Martin
40 Petteri Lindbohm – 41 Otto Salin
83 Einari Luhanka – 57 Johan Motin
73 Joona Lehmus

Loukkaantuneet: Jesse Seppälä (day-to-day), Tony Sund (1 viikko), Eetu Koivistoinen (1 viikko), Miro Väänänen (1-2 viikkoa), Kasper Lundell (3-4 viikkoa), Aron Kiviharju (4 kuukautta), Leo Komarov (4 kuukautta), Kasper Kotkansalo (toistaiseksi), Tomi Karhunen (toistaiseksi)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset