UniqAir – puhtaampaa arkea pelaajille

HIFK ja UniqAir aloittivat yhteistyön kaudella 2022-2023. Niin Liiga-joukkueen kuin junioreidenkin kopista löytyvät ilmanpuhdistimet, joiden tavoitteena, on edistää ja ylläpitää urheilijoiden optimaalista terveyttä ja suorituskykyä. 

HIFK on panostanut pelaajiensa terveyteen ja suorituskyvyn parantamiseen. UniqAir-ilmanpuhdistin poistaa sisäilmasta terveydelle haitallisia epäpuhtauksia.  Se auttaa vähentämään ilmateitse tarttuvien infektioiden tartuntariskiä, siksi se on tehokas apu urheilijoiden terveyden ylläpitämisessä.  

 

Myös HIFK:n valmentaja Jan Lundell näkee tuotteen hyödyt: ”Jo filttereistähän näkee, miten paljon likaa suodattuu ilmasta. Pelaajille on ensisijaisen tärkeää, että myös sisätiloissa pystytään hengittämään puhdasta ilmaa, sillä se vaikuttaa suoraan suorituskyvyn paranemiseen ja rasituksesta palautumiseen. Kyllä itsekin huomaan, että koppitiloissa ja salilla on paljon helpompi hengittää ja ilma on raikkaampaa. 

 

Joonas Kalliola, UniqAirin aluemyyntipäällikkö, näkee myös entisenä pelaajana tuotteen hyödyt: ”Teemme parhaamme, jotta pelaajat pysyvät terveinä: Laitteidemme avulla HIFK on onnistunut vähentämään sairasteluja ja harjoitustilojen puhtaasta ilmasta on tullut tärkeä yksityiskohta huippusuoritusten mahdollistamisessa.”  

 

UniqAir on erittäin tutkittu ilmanpuhdistin. Laite on käynyt läpi mittavia testejä, joissa mukana ovat olleet tunnetut tutkimusorganisaatiot, kuten VTT, Työterveyslaitos, Ilmatieteen laitos sekä saksalainen maailman tunnetuin tutkimusorganisaatio TÜV SÜD. Lue lisää.

Näytä kaikki uutiset