logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Upea nousu ei riittänyt – HIFK:n pisteputki katkesi Porissa

Ässät-HIFK 4-3 (2 - 0, 2 - 2, 0 - 1)

HIFK ja Ässät kohtasivat keskiviikkoiltana Porissa. Vierasjoukkueella oli ottelun alkuhetkillä paikkansa, mutta kiekko ei uponnut Ässien maaliin. Kotijoukkue puolestaan käytti maalipaikkansa tehokkaasti ja johti ottelua parhaimmillaan jo 4-0. HIFK osoitti kuitenkin sitkeyttä ja nousi lopussa jo maalin päähän. Tasoitusosumaa ei kuitenkaan nähty ja 11 ottelun mittainen pisteputki katkesi Porissa.

Avauserässä HIFK:lla oli muutama huippupaikka. Mutta erän puolivälissä Julius Nättisen ylärimaosumaa lähemmäs maalia ei päästy. Ässiltä maalinteossa onnistuivat Libor Zabransky ja Dylan Fabre.

Ottelun puoliväliin mentäessä Ässät johtivat jo 4-0. Sen jälkeen alkoi vierasjoukkueen kiri. Ensin Kristian Vesalainen iski HIFK:n ensimmäisen kahden miehen ylivoimalla Jori Lehterän ja Luke Martinin syötöistä.

 

Vierailijoiden toisesta osumasta vastasi Julius Nättinen, niin ikään ylivoimalla. Nättisen osuman alustivat Petteri Lindbohm ja Kristian Vesalainen.

 

Kolmannesta maalista vastasi Jori Lehterä kauden avausmaalillaan Johan Motinin ja Juha Jääskän syötöistä.

 

Pisteputki katkesi, mutta pistejahti jatkuu. HIFK kohtaa jo huomenna TPS:n Turussa. Ottelua voit seurata MTV Katsomosta tai kuunnella Classic Hits-radiokanavalta tai Suplasta.

 

Lehdistötilaisuus:

Maalikooste:

Näytä kaikki uutiset