Viikko pakettiin Vaasassa – Katso kokoonpano

Sport-HIFK klo 18:30.

HIFK pelaa viikon kolmannen ja viimeisen matsinsa tänään lauantaina. Joukkue matkusti eilen 11 ottelun pisteputkessa Vaasaan ja kohtaa illan ottelussa Sportin.

Matsi alkaa klo 18:30. C More näyttää ottelun suorana.

Pari muutosta kokoonpanoon

HIFK tekee pari muutosta kokoonpanonsa sitten torstain KooKoo-ottelun.

Joukkueen paras pistemies Julius Nättinen on arviolta sivussa 3-4 viikkoa. Nättisen paikan kolmosen laidalta ottaa Leevi Teissala.

Kokoonpanoon seitsemänneksi puolustajaksi merkitty Einari Luhanka pelaa tänään vuoden 2023 toisen matsinsa. Luhanka on ollut toipilaana sivussa tammikuun alusta lähtien.

Torjuntavuorossa tänään on sarjan tilastokärkiin lukeutuva Roope Taponen. Taponen on torjunut tällä kaudella prosentilla 91,39 ja maaleja selkänsä taakse 21-vuotias veskari on päästänyt keskiarvolta 1,86 ottelua kohti.

 

Edit (klo 15:45): Victor Berglund joutuu jäämään sivuun illan ottelusta.

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
53 Niilo Halonen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 51 Juha Jääskä – 81 Iiro Pakarinen
33 Roni Hirvonen – 31 Eetu Koivistoinen – 71 Leevi Teissala
63 Kevin Roy– 13 Otto Paajanen – 24 Aleksanteri Kaskimäki
18 Teemu Tallberg – 78 Jesse Seppälä – 25 Kasper Halttunen

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart – 62 Victor Berglund
42 Eddie Larsson – 52 Otso Rantakari
49 Christian Kåsastul – 57 Johan Motin
83 Einari Luhanka

Loukkaantuneet: Victor Brglund (day-to-day), Joona Lehmus (day-to-day), Micke Åsten (day-to-day), Sebastian Dyk (1-2 viikkoa), Julius Nättinen (3-4 viikkoa), Kasper Kotkansalo (4-6 viikkoa), Miro Väänänen (4-6 viikkoa), Otto Salin (7 viikkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset