Viikon ensimmäinen skulataan keskiviikkona himassa

HIFK-HPK-ottelu pelataan keskiviikkona 1. maaliskuuta Nordiksella.

Runkosarja lähestyy huipennustaan ja panokset kovenevat ottelu ottelulta. HIFK:lla on vielä kuusi matsia jäljellä ennen kuin lähtökohdat kevään pudotuspeleihin ovat selvillä.

Keskiviikkona HIFK isännöi viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevaa HPK:ta. Stadilaiset ovat voittaneet neljä kauden viidestä keskinäisestä. Sarjapisteet ovat jakautuneet HIFK:n hyväksi 10-5.

Viikonlopun back-to-back-matsit Kärppiä vastaan viitoittavat vahvasti suuntaa kumpi otteluparin joukkue sijoittuu kuuden sakkiin ja aloittaa kevään suoralla pudotuspelipaikalla. HIFK on voittanut kauden neljästä keskinäisestä kolme ja sarjapisteet ovat 9-3 HIFK:n hyväksi.

Joukkueet kohtasivat toisensa edellisen kerran peräkkäisinä päivinä marraskuun lopulla. Tuolloin kumpikin haki jatkoaikaryöstön vierasottelustaan.

Tällä viikolla stadilaiset pelaavat keskiviikkona ja perjantaina himassa. Lauantaina joukkue skulaa Oulussa.

Otteluliput Nordikselle myy Ticketmaster.

Keskiviikon HPK-ottelu oli kauden alussa merkattu pelattavaksi tiistaina 28.2. Ottelu on sittemmin siirretty pelattavaksi keskiviikkona 1.3. Aiemmin lunastetut otteluliput myös vanhalla päivämäärällä kelpaavat sellaisinaan.

Näytä kaikki uutiset