GIGANTTI Ottelustudio: Haastaminen, luistelu ja päättäväisyys

play

HIFK-TPS klo 18:30. Ovet auki puolitoista tuntia aiemmin klo 17:00.

HIFK pelaa tänään perjantaina kolmanneksi viimeisen runkosarjaottelunsa. Isoista pisteistä Nordiksella kotijoukkueen kanssa vääntää tänään TPS. Stadilaiset pelaavat kotiedusta pudotuspeleihin, TPS viimeisistä paikoista kevään tosipeleihin.

Ottelu alkaa klo 18:30. Ovet avataan puolitoista tuntia aiemmin klo 17:00.

Illan ottelu tulee olemaan loppuunmyyty 10. kertaa tällä kaudella. Mahdollisia myyntiin vapautuvia lippuja voi kärkkyä Ticketmasterin sivuilta.

Kauden kolmas ja viimeinen Heritage-peli vie matsiin saapuvat 2000-luvun alkupuolen fiiliksiin. Ottelutapahtuman musiikki tulee rakentumaan aikakauden mukaisesti. Matsin avauskiekon tulee tiputtamaan HIFK:n ex-kippari Arttu Luttinen.

Joukkue pelaa ottelun legendaarisissa Peto-paidoissa. Paidat huutokaupataan ottelun jälkeen Huuto.netissä HIFK Shopin toimesta.

Perjantaina vietetään naistenpäivää ja HIFK on tietysti tempauksessa mukana! Luvassa on yllätyksiä matsiin saapuville naisille.

GIGANTTI Ottelustudio

Ottelustudiossa HIFK:n asiantuntija Harri Rindell avaa illan panoksia ja nostaa tehotilastojen kärkiä molemmista joukkueista.

Hyökkääjä Aleksanteri Kaskimäki puolestaan kertoo eilen Turkuun lähettämästään viestistä sekä siitä, mistä katsomoon saakka näkyvä peli-ilo on löytynyt.

– Olen pelannut omilla vahvuuksillani ja tolta se on näyttänyt. Haastaminen, luistelu ja päättäväisyys ovat oman pelini avainasioita.

Jori Lehterä palaa kokoonpanoon yhden ottelun huilin jälkeen. Myös hyökkääjä Micke Åsten pääsee jälleen irti. Torjuntavuorossa tänään on Roope Taponen.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
92 Niko Hovinen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

74 Julius Nättinen – Jori Lehterä ”C” – 43 Vincent Marleau
10 Kristian Vesalainen – 81 Iiro Pakarinen ”A” – 51 Juha Jääskä ”A”
24 Aleksanteri Kaskimäki –  31 Eetu Koivistoinen – 45 Micke Åsten
47 Leo Komarov – 44 Miro Väänänen – 41 Antti Pihlström

PUOLUSTAJAT

63 Trent Bourque – 40 Petteri Lindbohm
6 Tony Sund – 2 Luke Martin
85 Niko Seppälä – 55 Kasper Kotkansalo
57 Johan Motin

 

Loukkaantuneet / sairastuneet: Aron Kiviharju (4-5 viikkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset