logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Haussa viikon kolmas täysi pistepotti

Kärpät-HIFK klo 17:00. Tsekkaa kokoonpano!

Jäähile Nordiksen näyttämöllä on ehtinyt juuri laskeutua, kun HIFK ja Kärpät aloittavat valmistautumisen back-to-back-matsien toiseen osaan Oulussa. Eilinen ottelu päättyi klo 22 ja joukkueet kiirehtivät vielä yölennolle pohjoiseen.

Stadilaiset tavoittelevat Raksilassa alkuillan ottelussa viikon kolmatta kolmen pisteen voittoa. Keskiviikkona himassa kaatui Pelicans lukemin 6–1. Eilen perjantaina loppuunmyyty Nordis juhli 3–1-voittoa Kärpistä.

Lauantain ottelu alkaa klo 17:00 ja on katsottavissa suorana MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Ottelun voi kuunnella suorana myös Classic Hits -radiokanavalla ja Suplassa HIFK:n oman Ilmari Pitkäsen selostamana.

Ei muutoksia kokoonpanoon

HIFK ei tee muutoksia kokoonpanoonsa sitten eilisen ottelun.

Tasaisen vahvasti suorittaneesta joukkueesta nostetaan erikseen esiin vielä hyökkääjä Julius Nättinen, joka lähtee Oulun otteluun kahdeksan ottelun pisteputkessa. 7. helmikuuta käynnistyneen putken aikana Nättinen on merkkauttanut tehot 6+5=11.

HIFK:n maalilla tänäänkin aloittava Roope Taponen on päässyt niin ikään erinomaiseen iskuun. Kolmessa viimeisessä matsissa ”Tapsa” on päästänyt selkänsä taakse yhden maalin kussakin. Yhteenlaskettu torjuntaprosentti kolmessa edellisessä startissa on huima 95,83.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
92 Niko Hovinen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

74 Julius Nättinen – 21 Jori Lehterä ”C” – 43 Vincent Marleau
10 Kristian Vesalainen – 81 Iiro Pakarinen ”A” – 51 Juha Jääskä ”A”
24 Aleksanteri Kaskimäki –  31 Eetu Koivistoinen – 45 Micke Åsten
47 Leo Komarov – 44 Miro Väänänen – 41 Antti Pihlström

PUOLUSTAJAT

63 Trent Bourque – 2 Luke Martin
6 Tony Sund – 40 Petteri Lindbohm
85 Niko Seppälä – 55 Kasper Kotkansalo
57 Johan Motin

 

Loukkaantuneet / sairastuneet: Joona Lehmus (day-to-day), Joonas Rask (1 viikko), Aron Kiviharju (5-6 viikkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset