logologo
HIFKKärpät
pe 01.11.2024 klo 18:30

HIFK ja Lecklé yhteistyösopimukseen

play

HIFK ja Lecklé ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka sisältää Nordiksen keskiympyränäkyvyyden lisäksi sosiaalisen median näkyvyyttä.

Lecklé tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisesti suunnittelusta toteutukseen laadukasta ja kustannustehokasta vero- ja liikejuridiikan osaamista, strategia- ja yrityskauppapalveluita sekä HR-konsultointia.

– Lecklén tarjoamat palvelut sopivat HIFK:lle kuin nenä päähän. Olemme hankkineet heiltä taloudellisen konsultoinnin lisäksi myös äärimmäisen ammattimaista ja tarkkaa verojuridiikan osaamista liittyen ALV-kantojen muutokseen. Lecklén kanssa HIFK on hyvissä käsissä, kommentoi HIFK:n toimitusjohtaja Alexander Sneen.

– HIFK on suomalaisen urheilumaailman perinteikäs ja tunteita herättävä jättiläinen, jonka brändi tunnetaan Hangosta Utsjoelle. Olemme innoissamme monipuolisesta yhteistyöstä, jonka yhtenä keihäänkärkenä on Lecklén logo legendaarisen Nordiksen keskiympyrässä. Jo ensimmäinen kuukausi on osoittanut, että ”petoluolan” paraatipaikka todella huomataan, kertoo Lecklén Uudenmaan aluejohtaja Lauri Torkkeli.

Valtakunnallisena toimijana Lecklé avustaa asiakkaitaan ympäri Suomen: toimistot sijaitsevat Tampereella, Seinäjoella, Jyväskylässä ja Helsingissä. Lecklén asiakkaina ovat yritykset, niiden omistajat ja julkinen sektori.

Lecklén noin 50 henkilön tiimi suunnittelee, johtaa ja toteuttaa ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa, omistajastrategiaa ja osaltaan mahdollistavat tavoitteiden saavuttamisen.

Lecklé työskentelee asiakkaan edun edistämiseksi asianmukaisessa laajuudessa ja asianmukaisella veloituksella. Välittäminen, välittömyys ja joustavuus ovat Lecklén keskeisiä toimintatapoja.

Näytä kaikki uutiset