logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK matkustaa Lappeenrantaan – Martin palaa kokoonpanoon

SaiPa-HIFK klo 18:30. Tsekkaa kokoonpano!

HIFK:n vuosi 2024 starttaa räväkästi kolmella matsilla. Tänään keskiviikkona joukkue matkustaa Lappeenrantaan SaiPan vieraaksi. Perjantaina HIFK kohtaa KooKoon Kouvolassa ja lauantaina skulataan vuoden ensimmäinen himassa, kun Jukurit vierailee Stadissa.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18:30 ja on katsottavissa suorana MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Matsin voi kuunnella suorana myös Classic Hits -radiokanavalla ja Suplassa.

 

Martin pelikunnossa

Yhdysvaltalaispuolustaja Luke Martin on jälleen pelikunnossa ja matkustaa joukkueen mukana Lappeenrantaan. Joulukuun lopussa loukkaantunut Martin on ollut joukkueensa neljänneksi tehokkain runkosarjassa tähän saakka (8+13=21). Mies on koko sarjan kuudenneksi tehokkain puolustaja.

Martinin paluu vapauttaa Iiro Pakarisen puolustusvelvollisuuksistaan. ”Rudi” hyökkää tänään stadilaisten kolmosketjun vasemmassa laidassa.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
92 Niko Hovinen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 31 Eetu Koivistoinen – 43 Vincent Marleau
74 Julius Nättinen – 21 Jori Lehterä – 51 Juha Jääskä ”A”
81 Iiro Pakarinen ”A” –  13 Joni Ikonen – 88 Joonas Rask
18 Teemu Tallberg – 78 Jesse Seppälä – 45 Micke Åsten
44 Miro Väänänen

PUOLUSTAJAT

6 Tony Sund – 2 Luke Martin
11 Ilari Melart ”C” – 57 Johan Motin
14 Oskari Manninen – 52 Valtteri Kakkonen

 

Loukkaantuneet / sairastuneet: Joona Lehmus (1 viikko), Petteri Lindbohm (4 viikkoa), Einari Luhanka (4 viikkoa), Kasper Kotkansalo (4 viikkoa), Niko Seppälä (toistaiseksi), Leo Komarov (1 kuukautta), Aron Kiviharju (2 kuukautta)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset