logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK varmisti suoran pudotuspelipaikan – HPK kaatui Nordiksella

HIFK-HPK 4-1 (2 - 1, 1 - 0, 1 - 0)

Kolmea pistettä haettiin ja ne saatiin. HIFK ja HPK kohtasivat Nordiksen keskiviikkoillassa 7500 katsojan edessä. Ottelun alku oli varovainen ja kiekot pomppivat, mutta HIFK sai otteluun hyvän lähdön. Ottelun avausmaalin iski Aleksanteri Kaskimäki (Jesse Seppälä, Johan Motin) ajassa 10:43. Vajaa minuutti myöhemmin kotijoukkue osui toistamiseen. Antti Pihlström  osui alkukauden seuraansa vastaan Trent Bourquen ja Petteri Lindbohmin esityöstä. HPK kavensi vielä avauserässä, mutta Julius Nättisen (Vincent Marleau) 3-0-osuma toisen erän loppuun oli tänään iso osuma. Loppulukemat tyhjään maaliin iski niin ikään Julius Nättinen (Niko Seppälä).

Huomoita illasta:

  • HIFK varmisti kolmen pisteen voitolla suoran pudotuspelipaikan. Runkosarjaotteluita on jäljellä kolme. Nyt pelataan kotiedusta.
  • Aleksanteri Kaskimäki, tuo ottelun avausmaalien erikoismies. Tämän illan osuma oli kauden kymmenes. Kuusi näistä ottelun avausmaaleja.
  • Puolustajat olivat hyvällä jalalla liikkeellä. Jokainen toi vuorollaan kiekkoa luistelemalla hyökkäysalueelle ja avauspeli toimi.
  • Niko Hovinen torjui maalillaan 20 kertaa.
  • Julius Nättinen nousi kahdella maalillaan maalipörssin toiselle sijalle. Kasassa on 23 kaappia.

HIFK pelaa seuraavan ottelunsa perjantaina, kun Nordiksella vierailee TPS. Ottelu on tulossa loppuunmyydyksi, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Maalikooste ja lehdistötilaisuus

 

 

 

Näytä kaikki uutiset