HIFK:lle runsasmaalinen vierasvoitto Mikkelistä – voittoputki venyy

Jukurit-HIFK 2-6 (0 - 1, 2 - 3, 0 - 2)

Jukurit ja HIFK kohtasivat Mikkelin perjantai-illassa lähes täyden tuvan edessä. Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet läpi kauden vaihderikkaita ja tänäänkin maaleja nähtiin runsaasti. Vierailijoiden maalinteon aloitti Julius Nättinen reilun viiden minuutin pelin jälkeen. Toisessa erässä maaliverkot heiluivat viisi kertaa. HIFK ei kuitenkaan takaiskumaaleista lamaantunut, vaan jatkoi tehokasta kiekotteluaan ja nappasi kolme pistettä mukaansa.

Huomioita illasta
 – Jori Lehterä syötti jälleen kaksi osumaa. 50 syöttöpisteen raja rikkoutui.
–  Onnistumisia nähtiin laajalta rintamalta. Petteri Lindbohm iski kauden kahdeksannen osumansa. Miro Väänänen on löytänyt oivan vireen.
–  Liigan paras alivoima toimi Mikkelissäkin. Jukurit sai kolme ylivoimaa eikä tehnyt ainuttakaan maalia.
–  HIFK:n peliaikakuningas oli kanadalaispuolustaja Trent Bourque (20:20), vaikka istuikin kaksi kertaa jäähyaitiossa.
–  Roope Taponen torjui vakuuttavasti. Illan aikana torjuntoja kertyi 26.