Isojen panosten ilta Vaasassa – Rask palaa kokoonpanoon

Sport-HIFK klo 17:00. Tsekkaa kokoonpano!

HIFK ja Sport kohtaavat Vaasassa tänään lauantaina. Runkosarjan toiseksi viimeinen kierros näiden joukkueiden osalta käynnistyy klo 17:00.

HIFK:lla on edelleen teoreettiset mahdollisuudet nousta kiinni pudotuspelien kotietuun ja parhaimmillaan runkosarjan kolmanneksi. Paikka kuuden sakissa ja neljännesfinaaleissa on varmistunut jo aiemmin tällä viikolla.

Sport pelaa paikasta kevään tosipeleissä. Vaasalaiset voivat parhaimmillaan sijoittua kahdeksanneksi, mutta tappio tänään vaikeuttaisi illan kotijoukkueen urakkaa ja unelmaa pudotuspelikeväästä.

Alkuillan ottelu alkaa klo 17:00 ja on katsottavissa suorana MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Ottelun voi kuunnella suorana myös Classic Hits -radiokanavalla ja Suplassa HIFK:n oman Ilmari Pitkäsen selostamana.

Joonas Rask palaa kokoonpanoon

Helmikuun alussa Hämeenlinnassa loukkaantunut Joonas Rask on pelikunnossa ja pukee illan otteluun. Pehmeäkätinen ja työläs hyökkääjä on tehnyt pelaamissaan 47 ottelussa 19 tehopistettä (10+9).

Leo Komarov kärsii tänään yhden ottelun mittaisen pelikieltonsa. ”Leksa” sai eilisessä TPS-ottelussa kauden kolmannen käytöskymppinsä, josta seuraa automaattisesti yhden pelin huili.

HIFK:n tolppien välissä starttivuorossa tänään on Niko Hovinen.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

92 Niko Hovinen
30 Roope Taponen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

74 Julius Nättinen – 21 Jori Lehterä ”C” – 43 Vincent Marleau
10 Kristian Vesalainen – 81 Iiro Pakarinen ”A” – 51 Juha Jääskä ”A”
24 Aleksanteri Kaskimäki –  31 Eetu Koivistoinen – 88 Joonas Rask
41 Antti Pihlström – 44 Miro Väänänen – 78 Jesse Seppälä

PUOLUSTAJAT

63 Trent Bourque – 40 Petteri Lindbohm
6 Tony Sund – 2 Luke Martin
85 Niko Seppälä – 55 Kasper Kotkansalo
57 Johan Motin

 

Loukkaantuneet / sairastuneet: Aron Kiviharju (4-5 viikkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset