Kahden kovavireisen kohtaaminen Tampereella – Tappara isännöi viikon viimeistä

Tappara-HIFK klo 17:00. Tsekkaa kokoonpano!

HIFK paketoi matsiviikkonsa tänään lauantaina Tampereella Tapparan vieraana. Alkuillan ottelu on kolmas tähän viikkoon kummallekin jengille. Kotijoukkue tulee matsiin kolmen ottelun voittoputkessa. HIFK:n putki on neljän pelin mittainen.

Lauantain ottelu alkaa klo 17:00 ja on katsottavissa suorana MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Ottelun voi kuunnella suorana myös Classic Hits -radiokanavalla ja Suplassa HIFK:n oman Ilmari Pitkäsen selostamana.

Samoilla läpi viikon

HIFK ei tee muutoksia kokoonpanoonsa tänäänkään. Joukkue lähtee viikon kolmanteen otteluun täysin samoilla ketjukoostumuksilla, millä on otettu täysi pistepotti viikon kahdesta aiemmasta matsista.

 

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
92 Niko Hovinen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

74 Julius Nättinen – 21 Jori Lehterä ”C” – 43 Vincent Marleau
10 Kristian Vesalainen – 81 Iiro Pakarinen ”A” – 51 Juha Jääskä ”A”
24 Aleksanteri Kaskimäki – 45 Micke Åsten  – 78 Jesse Seppälä
47 Leo Komarov – 44 Miro Väänänen – 41 Antti Pihlström

PUOLUSTAJAT

63 Trent Bourque – 2 Luke Martin
6 Tony Sund – 57 Johan Motin
85 Niko Seppälä – 55 Kasper Kotkansalo
40 Petteri Lindbohm

 

Loukkaantuneet / sairastuneet: Eetu Koivistoinen (1-2 viikkoa), Joonas Rask (2-4 viikkoa), Joona Lehmus (2 viikkoa), Aron Kiviharju (6 viikkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset