Nyt liikkeelle! – Tillsammans-liikuntapäivä toukokuussa Nordiksella

Vuosi sitten huippusuosion saavuttanut Tillsammans-liikuntapäivä palaa Nordikselle toukokuussa. HIFK yhdessä kumppaniensa kanssa innostaa lapset, nuoret ja myös aikuiset liikkeelle tänäkin vuonna. Kaikille maksutonta ja avointa Tillsammans-liikuntapäivää vietetään Nordiksella sunnuntaina 19. toukokuuta klo 14-17.

Vuosi sitten Tillsammans-liikuntatapahtuma liikutta yli tuhatta Nordikselle saapunutta.

– Lupasimme tehdä tästä tavan ja voimme nyt ilolla ilmoittaa, että Tillsammans-liikuntapäivä palaa Nordikselle, HIFK:n markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja Raakel Koittola kertoo.

– On upeaa nähdä, kuinka tärkeänä yhteisömme kokee lasten ja nuorten liikuttamisen. Kaikki edellisellä kerralla mukana olleet vastuullisuusryhmämme yritykset ovat mukana tänäkin vuonna ja myös pari uutta firmaa halusi lähteä messiin. Taklataan kimpassa lasten liikkumattomuutta tänäkin keväänä!

HIFK:n jääkiekon lisäksi päivän aikana lapsia ja nuoria liikuttamassa ovat ainakin seuran jalkapallo-, golf-, salibandy- ja yleisurheiluammattilaiset. Liikkumista ja leikkimistä keppihevosista kasvomaalauksiin tarjolla kaiken ikisille!

Päivitämme liikuntapäivän ohjelmaa lähempänä tapahtumapäivää.

Näytä kaikki uutiset