Puustellin vuoden kiekkoäiti 2024 palkittiin Nordiksella

HIFK ja Puustelli palkitsevat vuosittain yhden kiekkoäidin HIFK-yhteisöstä. Tänä vuonna raati valitsi monista upeista vaihtoehdoista perheensä syvälle HIFK-yhteisöön kasvattaneen Teijan.

Vuoden kiekkoäitiä 2024 luonnehdittiin muun muassa näin:

”Äidille lätkä on osa elämää ollut jo viimeiset 15 vuotta kun hän on aina jaksanut kuskata meitä lapsia harjoituksiin ja ollut kannustamassa peleissä sekä tietenkin myös ollut toimitsijatehtävissä. Äitimme on perustanut Espooseen myös erityislapsille jääkiekkojoukkueen jotta meidän pikkuveli saa myös harrastaa lajia joka on ollut koko elämän meidän perheelle tärkeä. Äidin kanssa käydään katsomassa aina Hifk-pelit jos ne eivät satu omien treenejen tai pelien päälle ja kausikortit olemme tietenkin hankkineet joka kausi! Äitimme pelaa myös itse jääkiekko Hifk-harrasteessa ja käy siellä viikoittain itse treenaamassa ja pelailemassa! Meidän äiti on maailman parhain kiekkomutsi.”

HIFK ja Puustelli onnittelevat Teijaa valinnasta ja palkitsivat Teijan VIP-illalla Nordiksella sekä Ruotsin risteilyllä Silja Linen pehmeillä aalloilla.

Palkinnon Teijalle luovutti kevään ensimmäisessä kotiottelussa Puustellin Toni Kotilainen.

Näytä kaikki uutiset