logologo
HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

RYÖSTÖ MIELESSÄ TAPPARAN VIERAAKSI

Eräs suomalainen urheilutoimittaja aloitti aikoinaan lähetyksensä sanoen, että seuraava haastateltava ei esittelyjä kaipaa. Sitten hän lasketteli herran koko ansioluettelon.

HIFK:n vierassaldo Tampereen Nokia Arenalta kuuluu samaan osastoon, mutta tarkempia faktoja ei kannata kaivella. Todettakoon vain, että voittoja ei ole saavutettu.

Tänään HIFK lähtee Tapparan vieraaksi ryöstö mielessä, sarjakärjessä, kolmen matsin voittoputkessa ja puhtaalla pelillä. Yv-orkesteri Töölön Takapotku on myrkyllinen ja fiilis pukuhuoneessa päättäväinen. Vieraskaukalon kuin omat taskunsa tunteva Jori Lehterä kiilasi keskiviikkona Liigan pistepörssin ykköseksi (1+7=8) ja jenkkipakki Luke Martin otti paikkansa puolustajien pörssiykkösenä lukemilla 2+4=6. Lyönnissä on myös kahdessa peräkkäisessä matsissa voittomaalin iskenyt Iiro Pakarinen. 

Juhani Jasulle illan ottelu on Liiga-uran 900:s.

Tappara on pelannut CHL-otteluiden lisäksi kaksi kotimaista sarjapeliä. Tuloksena voittolaukaustappio (2-3) TPS:lle ja puhdas 3-0-voitto SaiPasta. Kirvesrinnat ovat sarjataulukossa sijalla seitsemän, yhden matsin stadilaisia vähemmän pelanneena.

Odotusarvo illan ottelulle on kuuma, perjantai-illan spektaakkelista ei tule puuttumaan tunnetta, se on varma.

Mähinät alkavat poikkeuksellisesti vasta klo 19.30. Ottelua voi seurata MTV3:n Hockey Nightista vapaalta kanavalta. Lähetys Tampereelta alkaa 19.25.

Classic Hits tarjoaa radionkuuntelijoille Ipe Pitkäsen selostuksen.

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
50 Rastislav Elias (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 21 Jori Lehterä ”C” – 81 Iiro Pakarinen ”A”
47 Leo Komarov – 77 Petr Kodýtek – 43 Vincent Marleau
71 Daniel Mäkiaho – 79 Santeri Hartikainen – 88 Joonas Rask
63 Panu Mieho – 61 Juhani Jasu – 78 Jesse Seppälä

PUOLUSTAJAT

6 Tony Sund – 2 Luke Martin ”A”
14 Oskari Manninen – 3 Ronald Knot
40 Petteri Lindbohm – 33 Aron Kiviharju
4 Niklas Nykyri

Loukkaantuneet/sairastuneet: Eemil Vinni (n. 1 viikko), Ilari Melart (viikko kerrallaan)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset