logologo
HIFKKärpät
pe 01.11.2024 klo 18:30

Scandic ja HIFK jatkavat yhteistyötään

Hotelliketju Scandicin ja HIFK:n yhteistyö jatkuu kuluvallakin kaudella. Kyseessä on pitkäaikainen kumppanuus, jota on vastikään jatkettu monivuotisella pääyhteistyökumppanisopimuksella. Scandic on merkittävä suomalaisen urheilun yhteistyökumppani, ja johtavana urheilun hotelliketjuna sillä on vankka kokemus erinomaisen ja kokonaisvaltaisen majoituskokemuksen tarjoamisesta.

HIFK:n miesten- ja naisten liigajoukkueet, U20 ja U18 joukkueet tulevat jatkossakin käyttämään Scandicin majoituspalveluita vieraspelireissuilla. Yhteistyö sisältää Scandicin näkyvyyttä Nordiksen kaukalossa, ottelutapahtumassa, Stadin Gimmojen peliasussa ja sosiaalisen median sisältöjä. Lisäksi yksi onnekas fani palkitaan Scandicin lahjakortilla jokaisessa HIFK:n miesten runkosarjan ottelussa.

Scandic on Suomen suurin hotelliketju ja ollut pitkään mukana jääkiekossa. Scandic on myös suurin hotellitoimija Helsingissä ja HIFK jääkiekon ykkösjoukkue Stadissa. Tämä yhdistää kahta vahvaa brändiä.

– Majoitusyhteistyön lisäksi kumppanuus on tapa edistää meille tärkeitä arvoja. Haluamme olla mukana mahdollistamassa urheilun harrastamisen mahdollisimman monelle sekä edistää avoimempaa ja tasa-arvoisempaa urheilua kaikille. Tässä etenkin HIFK:n panostus nais- ja tyttöjoukkueisiin teki meihin vaikutuksen. Suomalainen naisjääkiekko on maailman terävintä kärkeä ja tärkeä pohjatyö tehdään seuroissa, kuten HIFK:n Stadin Gimmat -joukkueessa, kertoo Scandic Hotelsin kaupallinen johtaja Thomas Grundström.

HIFK:n kaupallinen johtaja Ilkka Kortesluoma kiittelee Scandicia sujuvasta ja ammattimaisesta yhteistyöstä.

– Scandic on meille äärimmäisen arvokas kumppani. Joukkueiden pelimatkoilla majoitus ja ruokailu ovat ensisijaisen tärkeitä elementtejä. Scandicin kanssa kaikki toimii luontevasti ja joustavasti, he todella ymmärtävät kuinka urheiluseuroja palvellaan niiden erikoistoiveet huomioiden. Emme voisi olla tyytyväisempiä kumppanuuteen. Olemme todella hyvillä fiiliksillä jatkosopimuksesta Scandicin kanssa, Kortesluoma summaa.

Näytä kaikki uutiset