logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Sylvan hyväntekeväisyysmatsi Nordiksella

Jo perinteeksi muodostunut HIFK:n ja Sylvan yhteinen hyväntekeväisyyspeli pelataan tänä vuonna 2024 keskiviikkona 7.2. HIFK-JYP -ottelussa, Helsingin Jäähallissa. Matsissa avauskiekon pudottajana toimii viisivuotias, syövästä parantunut Melis. Ottelun aikana on mahdollista lahjoittaa Sylvan työhön.

Helmikuussa Sylva kampanjoi lasten syövän teemalla: ”It´s not over when it´s over – Se ei ole ohi, kun se on ohi”. On kuljettava pitkä matka, ennen kuin lapsen ja perheen elämä on toipunut raskaasta matkasta syövän kanssa. Perheen paluu erilaiseen arkeen vaatii sopeutumista sekä ihmissuhteet vahvistamista. Myöhäisvaikutukset ovat osa perheen elämää rankkojen hoitojen jälkeen. Tuen tarve jatkuu, vaikka syöpähoidot päättyvät.

Anna sinäkin tukesi syöpään sairastuneille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen. Tervetuloa mukaan nauttimaan siitä ainutlaatuisesta fiiliksestä, joka syntyy, kun jääkiekkoelämys ja vakava, tärkeä asia yhdistyvät.

Suosittu Sylvan maskotti Tapiiri on jälleen saatavilla hallissa. Nyt myytävällä Tapiirillä on jälleen uusi paita, joka on jo kolmas IFK-paitainen Tapiiri. Ostamalla Tapiirin tuet Sylvan tärkeää työtä yhdessä IFK:n kanssa. Voit ostaa Tapiirin Jäähallilla Sylvan pisteeltä, HIFK-shopista ja myyntipisteistä.

Sylva ry on syöpää sairastavien lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja heidän läheistensä yhdistys. Sylvan pitkäaikainen tukija HIFK nostaa esiin syöpään sairastuneiden lasten asiaa vuosittain helmikuussa järjestettävissä otteluissa. Voit tukea tärkeää asiaa suoraan lahjoittamalla Sylvan MobilePay numeroon 8721.

 

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Marika Aro toiminnanjohtaja 050 325 2570 marika.aro@sylva.fi

Raakel Koittola Markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja 044 358 4522 Oy HIFK-Hockey Ab raakel.koittola@hifk.fi

Näytä kaikki uutiset