logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Viikonlopuksi tien päälle – Tänään haastetaan Jukurit

Jukurit-HIFK klo 18:30. Tsekkaa kokoonpano!

HIFK lähtee kolmen ottelun voittoputkessa tien päälle. Viikon sisään on kaatunut JYP, HPK sekä viimeisimpänä sarjakärki Ilves.

Viikonloppuna joukkue pelaa kahdesti sarjan kärkijoukkueita vastaan. Tänään perjantaina Mikkelissä haastetaan Jukurit ja huomenna Tampereella Tappara.

Pe Jukurit-HIFK klo 18:30
La Tappara-HIFK klo 17:00

HIFK ja Jukurit kohtaavat tänään neljännen ja viimeisen kerran tämän kauden runkosarjassa. Kolmesta aiemmasta kohtaamisesta stadilaiset ovat voittaneet kaksi. Syyskuussa HIFK vei lisäpisteen rankkareilla Stadissa (4–3), marraskuussa Jukurit voitti kotonaan (5–3) ja edellinen kohtaaminen tammikuussa päättyi kotijoukkueen jatkoaikavoittoon Nordiksella lukemin 4–3.

Viikonlopun molemmat vierasmatsit on katsottavissa suorana MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Ottelut voi kuunnella suorana myös Classic Hits -radiokanavalla ja Suplassa HIFK:n oman Ilmari Pitkäsen selostamana.

Samoilla mennään

HIFK ei tee muutoksia kokoonpanoonsa sitten keskiviikon voittomatsin.

Edellisen ottelun kolmannessa erässä kesken jättämään joutunut Iiro Pakarinen on pelikunnossa ja nähdään tänäänkin Kristian Vesalaisen sekä Juha Jääskän sentterinä.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
92 Niko Hovinen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

74 Julius Nättinen – 21 Jori Lehterä ”C” – 43 Vincent Marleau
10 Kristian Vesalainen – 81 Iiro Pakarinen ”A” – 51 Juha Jääskä ”A”
24 Aleksanteri Kaskimäki – 45 Micke Åsten  – 78 Jesse Seppälä
47 Leo Komarov – 44 Miro Väänänen – 41 Antti Pihlström

PUOLUSTAJAT

63 Trent Bourque – 2 Luke Martin
6 Tony Sund – 57 Johan Motin
85 Niko Seppälä – 55 Kasper Kotkansalo
40 Petteri Lindbohm

 

Loukkaantuneet / sairastuneet: Eetu Koivistoinen (1-2 viikkoa), Joonas Rask (2-4 viikkoa), Joona Lehmus (2 viikkoa), Aron Kiviharju (6 viikkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset