Onnea, maailmanmestarit!

Vuoden 2019 maailmanmestareissa pelasi entisiä ja nykyisiä IFK-pelaajia.

Sunnuntaina MM-kultaa voittaneessa ryhmässä pelasi neljä entistä tai nykyistä IFK-pelaajaa. Kultajoukkueesta IFK-taustaa omaavat Juhani Tyrväinen, Kevin Lankinen ja Oliwer Kaski. Niin ikään kultajoukkueeseen kuulunut Jere Sallinen on IFK:n sopimuspelaaja tulevalle kaudelle. Joukkueenjohtajana toimi IFK-legenda ja nykyinen myyntipäällikkö Mika ”Kölli” Kortelainen.

 

Juhani Tyrväinen

Lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti pelasi IFK:ssa kaudet 2017-2019. ”Julle” kuului alusta alkaen joukkueen johtaviin pelaajiin ja 110 runkosarjaotteluun syntyi 80 tehopistettä. Tyrväinen esitti tuttua periksiantamattomuutta ja työteliäisyyttä myös Bratislavassa ja nousi lopulta kultajoukkueen ykkösketjun sentteriksi.

Kevin Lankinen

Kultajoukkueen ykkösmaalivahti pelasi IFK:ssa neljän kauden ajan aina kevääseen 2018 asti. Oli vuosi sitten ehdolla SM-liigan parhaaksi maalivahdiksi ja IFK-vuosien jälkeen matka jatkui NHL-seura Chicago Blackhawksin organisaatioon. Aina tyylikäs ja rauhallinen, niin jäällä kuin sen ulkopuolella.

Oliwer Kaski

Oliwer Kaski saapui IFK:hon yliopistosarja NCAA:sta kesken kauden 2016-2017. Pelasi IFK:ssa kaksi kautta, joiden jälkeen matka jatkui Lahteen. Kausi Pelicansissa oli jättimenestys, ja kauden päätteeksi ”Ode” pokkasikin runkosarjan parhaalle pelaajalle luovutettavan Lasse Oksanen-palkinnon.

Jere Sallinen

IFK:n tuoreimpia hankintoja tulevalle kaudelle. Kaksi edellistä kautta SHL-seura Örebron kapteenina. Merkittävä rooli Suomen kultajoukkueessa, jonka vastuu kasvoi ottelu ottelulta.

Mika Kortelainen

Seuralegenda, numero 22. Joukkuepelaaja viimeisen päälle.

 

IFK onnittelee koko joukkuetta uskomattomasta saavutuksesta!

Näytä kaikki uutiset