logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Nordiksella vastassa Lukko – ”Nälkä kasvaa pelatessa”

play

HIFK–Lukko keskiviikkona 20. marraskuuta klo 18:30.

HIFK:n kahden ottelun viikko käynnistyy keskiviikkona himassa Lukkoa vastaan. Nordiksella väännetään sarjasijoituksesta, kun joukkueet löytyvät tällä hetkellä taulukosta sijoilta viisi ja kuusi.

Keskiviikon ottelussa vietetään myös kummipeliä. Tuo oma kummilapsesi peliin – tarjoamme Helsingin seurakuntayhtymän kanssa lipun kummilapselle. Huomioithan, että lippuja on rajattu määrä.

Osta kampanjahintaiset liput tästä linkistä!

Pelituntuma kohdillaan

HIFK ja Lukko kohtasivat edellisen kerran syyskuun lopussa Raumalla. Lukko voitti ottelun jatkoajalla 3–2.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa stadilaisten avausmaalin viimeistellyt Anton Lundell odottaa jo huomista matsia.

– Tänään vedimme napakan jäätreenin ja saimme jalat hyvin liikkeelle, Lundell kertoo aamujään jälkeen.

– Kiva päästä taas pelamaan kotona.

Lisämausteen Lukko-matsiin Lundellille tuo hyvän ystävän kohtaaminen. NHL-seura Winnipeg Jetsin riveissä kauden aloittanut 18-vuotias Ville Heinola siirtyi hiljattain Lukon vahvuuteen. Lundell toivoo pääsevänsä pelaamaan maajoukkuekaveriaan vastaan huomenna Nordiksella.

– Hän on taitava kiekon kanssa ja hyvä luistelemaan. Oli kiva nähdä, että Ville pärjäsi myös rapakon takana. Olisi kiva päästä pelaamaan häntä vastaan huomenna ja saada hyvät kamppailut aikaiseksi.

HIFK:n nuorelle hyökkääjälle on syksyn aikana kertynyt runsaasti pelejä. 19 Liigaottelun lisäksi Lundell on ollut alle 20-vuotiaiden maajoukkueen ringissä ja suurella todennäköisyydellä sentterillä on vuodenvaihteessa edessään ikäluokan maailmanmestaruuskisat.

– Nälkä vaan kasvaa pelatessa. Olen palautunut hyvin matseista ja nyt on hyvä pelituntuma päällä. Nyt voi vaan antaa mennä ja nauttia – ei tarvitse miettiä sen kummempia, Lundell päättää.

Anton Lundell

Näytä kaikki uutiset