DANA MATSIRAPORTTI: IFK jäi maaleitta Oulussa – neljäs semifinaaliottelu maanantaina Nordiksella

Kärpät-IFK 3-0 (1-0, 1-0, 1-0)

14:11 1-0 Heshka (Karvinen, Sailio)
39:18 2-0 YV M. Koivisto (Vesalainen)
59:20 3-0 TM M. Koivisto (Mäenalanen)

Kärpät voitti IFK:n lauantaina Oulussa pelatussa kolmannessa semifinaaliottelussa lukemin 3-0. Kärpät johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 2-1.

IFK pelasi hyvän avauserän ja sai luotua vahvaa painetta keskustaa tiiviisti puolustaneen Kärppien alueelle. Erän ainoan maalin teki kuitenkin kotijoukkue, kun Shaun Heshkan tarkka viivalämäri upposi vasempaan alakulmaan ajassa 14:11. Kärpät onnistui siirtymään erittäin tasaisessa toisessa erässä 2–0-johtoon vain 42 sekuntia ennen erän päättymistä Miika Koiviston ylivoimaosumalla.

Kolmannessa erässä Kärpät pelasi johtoasemassa fiksusti eikä IFK onnistunut rakentamaan ratkaisevan hyviä maalipaikkoja ottelussa 23 pysäyttäneen Veini Vehviläisen ohittamiseen. Miika Koivisto naulasi illan toisella osumallaan loppulukemat 3-0:aan tyhjään maaliin.

Neljäs semifinaaliottelu pelataan Helsingin jäähallissa maanantaina 9.4. kello 18.30. Liput ovat myynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla.

Katso ottelun tilastot ja maalikooste

Seuraava kotiottelu Kärppiä vastaan pelataan maanantaina 9.4. kello 18:30. Osta liput Ticketmasterista.

Semifinaalien otteluohjelma
Ti 3.4. Kärpät-IFK 1-4
To 5.4. IFK-Kärpät 3-4 JE.
La 7.4. Kärpät-IFK 3-0
Ma 9.4. klo 18:30 IFK-Kärpät – Osta liput neljänteen semifinaaliin tästä
Ke 11.4. klo 18:30 Kärpät-IFK
To 12.4. klo 18:30 IFK-Kärpät (tarvittaessa)
La 14.4. klo 17:00 Kärpät-IFK (tarvittaessa)

Lisätiedot lipunmyynnistä löydät Liput-sivustolta.

Liigan välierät ja finaalit pelataan paras seitsemästä -menetelmällä. Playoffs-otteluiden otteluohjelman löydät kokonaisuudessaan Liigan verkkosivuilta.