DANA MATSIRAPORTTI: IFK:lle jälleen tappio jatkoerässä

JYP-IFK 4-3 je. (0-1, 2-0, 1-2, 1-0)

IFK pelasi yhden kauden parhaista peleistään, mutta JYP korjasi toisena iltana putkeen voiton jatkoerässä. Ottelusarja on nyt 2-1 JYPille. Seuraava matsi pelataan Nordiksella maanantaina 26.3. kello 18.30.

Osta liput peliin Ticketmasterista.

IFK aloitti pelin terävästi ja Jarkko Malinen ampui joukkueen johtoon viiden minuutin jälkeen. Edellisten kahden pelin tapaan matsi oli erittäin intensiivinen ja kovavauhtinen. IFK vastasi hyvin kotijoukkueen vauhtiin ja molemmilla oli omat vahvat hetkensä.

Toisessa erässä JYP pääsi tasoittamaan pelin ja erän lopulla ajassa 38.52 Jarkko Immonen vei joukkueensa 2-1-johtoon. Kolmannessa erässä JYP hieman passivoitui ja IFK pääsi prässäämään. Se tuotti tulosta ajassa 51.46, kun Oliwer Kaski tasoitti lämärillä 2-2:een. JYP meni uudelleen johtoon kolme ja puoli minuuttia ennen loppua, mutta IFK iski uudelleen pelin tasoihin. Kaski vedätti harhautuksen ja ampui 3-3 vain 18 sekuntia ennen loppusummeria.

Jatkoajalla IFK painoi päälle, rakensi muutaman loistavan maalipaikan ja pääsi ylivoimallekin, mutta palkintoa siitä ei tullut. JYP pääsi oikeastaan ensimmäisen kerran jatkoerässä IFK:n alueelle ja heti kolisi. Antti Suomela syötti maalin takaa Ossi Ikoselle, jonka laukaus pysäytti pelikellon aikaan 64.58.