logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

DANA MATSIRAPORTTI: Kipparin johdolla pisteet Stadiin!

Sport-IFK 2-4 (1-1, 0-2, 1-1)

Nihkeä startti muuttui erinomaiseksi esitykseksi, kun IFK kävi hakemassa Vaasasta täydet kolme pistettä. Matsin sankari oli joukkueen kapteeni Lennart Petrell, joka teki tehot 2+1 ja pisteiden lisäksi taisteli esimerkillisesti matsin alusta loppuun. Petrell sai ottelussa täyteen 200 tehopistettä Liigassa.

Sport teki johtomaalin vajaan kahden minuutin pelin jälkeen IFK:n oltua parin ensimmäisen vaihdon ajan melko vaisu. Päävalmentaja Ari-Pekka Selin herätteli jengiä aikalisällä heti perään ja se saikin ryhtiä IFK:hon: Petrell iski pelin tasoihin vain 52 sekuntia myöhemmin.

Mitä pidemmälle ottelu eteni, sen selvemmin IFK pääsi kuskin paikalle. Ylivoimapelikin alkoi toimia kolmannella yrityksellä, kun Erik Thorell tulitti kiekon byyriin ajassa 27.18. Illan toinen ylivoimamaali syntyi toisen erän viimeisellä minuutilla, kun Jarkko Malinen teki Petrellin syötöstä numeroiksi 1-3. Syöttö oli Petrellille liigauran 200. tehopiste.

Päätöserässä IFK kasvatti johtoaan kolmeen maaliin, kun Petrell sooloili upean 1-4-osuman. Sport kavensi vielä 2-4:ään, mutta IFK kesti kotijoukkueen rynnistyksen ja kuittasi pinnat Stadiin.

Katso ottelun tilastot ja maalikooste.

Seuraavan kerran pelataan tiistaina, jolloin Ässät saapuu visiitille Nordikselle. Osta liput matsiin Ticketmasterista.

Lauantaina IFK:n mobiilisovelluksen notifikaatioiden toiminnassa oli häiriö. Push-viestit kytkettiin toistaiseksi pois päältä ja vian syytä tutkitaan. Pahoittelemme asiaa. Mikäli kytkit omasta sovelluksestasi push-ilmoitukset pois päältä, niin muista laittaa ne takaisin päälle, jotta saat aina puhelimeesi tiedon ajankohtaisista asioista ja tarjouksista.

Lennart Petrell

Näytä kaikki uutiset