FORENOM Matsiraportti: TPS:lle kolmas kiinnitys

TPS - HIFK 2–1 (1-0, 0-0, 1-1) Ottelusarja: 3–2

HIFK matkusti sunnuntaiksi Turkuun neljännesfinaalisarjan viidenteen kamppailuun. Ennen illan ottelua kumpikin joukkue oli voittanut sarjassa kahdesti.

Ottelun avausmaali nähtiin ensimmäisen erän loppupuolella. Sunnuntai-illan ensimmäinen rangaistus vihellettiin vieraille, ja TPS hyödynsi ylivoimansa.

Toisessa erässä ainoat tilastomerkinnät olivat HIFK:n yksi rangaistus sekä turkulaisten hylätty maali.

Kolmannen erän alussa kotijoukkue onnistui toistamiseen. Samuli Vainionpään rannekuti napsahti takayläkulmaan ja TPS johti 2-0 ajassa 42:28.

Edellisen ottelun tapaan takaisku ei illan vierasjoukkuetta lamaannuttanut.

Eetu Koivistoinen käynnisti todenteolla takaa-ajon laukomalla ylivoimalla kavennuksen ajassa 53:14.

HIFK haki tasoitusta ilman maalivahtia ottelun viimeiset puolitoista minuuttia, mutta maaliviivan yli kiekkoa ei enää saatu.

TPS otti kolmannen kiinnityksen sarjassa.

Ottelusarjan kuudes kohtaaminen pelataan Nordiksella tiistaina 5.4. klo 18:30.