Toinen puoli huutakaa meille!

Olemme kuunnelleet fanien toiveita ja nyt pääsemme vastaamaan huutoon: fanikatsomo laajenee kaudelle 2024-2025!

Fanikatsomon kausikorttijono on ollut pitkään satojen tilausten mittainen. Erityisesti uusi, nuori sukupolvi on odottanut pääsyään Nordiksen sydämeen omiensa pariin kannattamaan, juhlimaan ja chanttaamaan. Olemme yhdessä kaikkien osapuolten kanssa käyneet läpi parhaita mahdollisia ratkaisuita fanikatsomon laajentamiseen. Nyt on aika rakentaa uutta.

Huutaa voi seisaltaan tai istualtaan. Suomen paras tunnelma tarvitsee tilaa kasvaakseen ja ensisijaisesti haluamme tarjota jokaiselle kausikorttilaiselle mahdollisimman mieluisan ottelutapahtuman ja näistä syistä fanikatsomo laajenee myös B-päädyn toiseen kulmaan.

Nykyinen fanikatsomo (lohkot B4-B5, sekä osa C1-katsomoa) muuttuu seisovaksi fanikatsomoksi. Fanikatsomon istuimet tullaan huputtamaan, joten seisova fanikatsomo tulee olemaan jatkossa kannattajille, jotka haluavat kannustaa omiaan seisten. Paikat ovat edelleen tässä katsomossa numeroimattomia. Istumamahdollisuutta ei tule enää tässä katsomossa olemaan, vaan istumapaikkaa toivovat ohjataan uuteen katsomolohkossa B1 sijaitsevaan fanikatsomoon, jossa istuimia ei tulla huputtamaan. Myöskään varausmahdollisuutta seisomapaikoille ei tule olemaan. Ensi kaudellakin B4-B5-C1 eli ”seisova fanikatsomo” tulee näkemään lippuja, kuulemaan rumpuja ja nauttimaan kannustuksesta.

Molemmat fanikatsomot ovat saman hintaisia.

Katsomolohkossa B1 sijaitsevan fanikatsomon istuimia ei tulla huputtamaan, joten kannattaminen on mahdollista istuen omalla paikalla. Paikat ovat numeroituja. Uudet fanikatsomopaikat ovat peilikuva aiempaan katsomoon nähden. Uuden fanikulmauksen tunnelma tulee tuomaan toinen puoli huutakaa meille –chantille uuden ulottuvuuden ja fanikatsomo laajentuu tunnelmansa puolesta fanipäädyksi.

Tämä mahdollistaa sen, että saamme kaikille faneille parhaan mahdollisen ratkaisun. Kova breno jatkuu koko B-puolella, olit sitten istuva tai seisova fani. Näin saadaan myös uusille innokkaille kannattajille mahdollisuus tulla messiin, kertoo HIFK Fan Clubin puheenjohtaja Kati Puhakka. HIFK:n Fan Clubin lisäksi myös muut faniryhmät tukevat muutosta.

– Olemme pitkään pyrkineet löytämään ratkaisun haasteeseen ja näin päästään vahvistamaan fanikatsomoa, kun tulijoita kerran on! Toinen puoli huutakaa meille –chantti tulee varmasti kuulumaan upeasti ensi kaudellakin, iloitsee HIFK:n markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja Raakel Koittola.  

Huomioithan, että B1-katsomon paikat täytetään varausjärjestyksessä parhailta paikoilta yläriveiltä alaspäin. Paikkoja on rajatusti – toimi siis nopeasti. B1 istuvan fanikatsomon kausikortin hinta on 279 € (sisältää arvonlisäveron, joka tällä hetkellä on 10 %). Arvonlisäveron muuttuessa arvonlisäveron nousu vaikuttaa kausikortin hintaan.

Vastaa sinäkin huutoon ja toimi näin:

  1. Minulla on seisovan fanikatsomon kortti ja haluan pysyä seisovassa fanikatsomossa.
    • Laita viestiä meille ja vahvista nykyinen korttisi. Nauti.
  1. Minulla on seisovan fanikatsomon kortti, mutta haluaisin kyllä oman istumapaikan.
    • Laita meille viestiä, vaihdetaan paikkasi istuvaan fanikatsomoon.