logologo
HIFKSport
ti 13.04.2021 klo 18:30

Turvallisesti Nordiksella

Lue tältä sivulta HIFK:n runkosarjan otteluiden turvallisuusohjeet.

Helsingin jäähallissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Järjestelyjen tarkoitus on tehdä ottelutapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille ja helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.

HIFK edellyttää kaikilta katsojilta kasvomaskien käyttöä. Päätös edellyttää maskien käyttöä perustuu Helsingin kaupungin koronakoordinointiryhmän suositukseen.

Hengityssuojaimia jaetaan Helsingin jäähallin sisäänkäyntien läheisyydessä.

Maskin käyttöä edellytetään ilman poikkeuksia kaikilta yli 15-vuotiailta katsojilta. Sitä nuoremmat käyttävät kasvomaskia oman harkinnan mukaan.

Terveysviranomaiset suosittelevat riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä välttämään yleisötilaisuuksiin osallistumista. Riskiryhmään kuuluva henkilö on itse vastuussa siitä, että tekee henkilökohtaisen riskiarvionsa ja toimii sen mukaan.

LIPUNMYYNTI:

Pääsylippuja myydään ennakkoon Ticketmasterin sivulla. Myös ovimyynti on käytössä ottelupäivinä, alkaen kaksi tuntia ennen ottelun alkua.

KATSOMOLOHKOT:

HIFK:n runkosarjan otteluissa Helsingin jäähalli on jaettu lohkoihin (A, B, C, D, E ja F). Lisäksi pyörätuolikatsomot sijaitsevat E1- ja E9-katsomotasanteilla. Kartta alla. HIFK hyökkää 1. ja 3. erässä lohkon B suuntaan.

Kausikorttilaiset saavat istua omilla paikoillaan. Katsomoihin kausikorttilaisten paikkojen läheisyyteen on varattu tyhjiä istuimia, jotta katsojat pystyvät säilyttämään turvavälit.

TULO JÄÄHALLILLE – LOHKOKOHTAISET SISÄÄNKÄYNNIT:

Jokaiseen lohkoon on oma sisäänkäynti. Varmistathan ennen jäähallille tuloa, mistä sisäänkäynnistä pääset sisälle!


MATSISSA – TURVALLISESTI YHDESSÄ:

Tulethan matsiin vain täysin terveenä ja oireettomana! Tulethan ajoissa paikalle. Huomioithan katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa turvavälin (1–2 metriä). Yskithän erilliseen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi.

Edellytämme kaikilta katsojilta kasvomaskin käyttöä. Maskin käyttöä edellytetään yli 15-vuotiailta katsojilta. Sitä nuoremmat käyttävät kasvomaskia oman harkinnan mukaan.

Poikkeus kasvomaskien käytön edellykselle ovat henkilöt, jotka eivät terveydentilansa takia voi käyttää hengityssuojainta. Heidän kohdallaan HIFK:n kotiotteluissa ei edellytetä kasvomaskin käyttöä.

Liikkuminen eri lohkojen välillä ei ole mahdollista. Edellytämme katsomoissa turvavälejä eri seurueiden välillä (1–2 metriä). Opastusta saat tarvittaessa jäähallin järjestyksenvalvojilta. Kaikki katsomopaikat ovat istumapaikkoja.

Varaamme jokaiselle sisäänkäynnille jakoon kasvomaskeja. Edellytämme kasvomaskien käyttöä jäähallilla koko ottelutapahtuman ajan. Voit myös hankkia oman HIFK-kangasmaskin tästä.

Jäähallin käytävillä ja kioskipisteissä on reilusti käsidesiautomaatteja. Jos huomaat käsidesipisteen tyhjentyneen, ilmoitathan tästä lähellä olevalle jäähallin työntekijälle. Huolehditaan yhdessä käsidesin riittävyydestä! Jäähallilla on myös tehostettu siivousta.

A-, B-, C- ja D-lohkoissa käytävillä olevat WC-tilat ovat käytössä. E- ja F-lohkojen WC-tilat löytyvät alakerrasta, jonne on kulku lohkon päädyistä. Tupakointialue sijaitsee jokaisen lohkon oman sisäänkäynnin edustalla. Huomioithan, että tupakointi on mahdollista vain erätaukojen aikana.

RAVINTOLA- JA KIOSKIPALVELUT & FANITUOTTEET:

Lohkoissa on omat ravintola- ja kioskipalvelut. Jokaisessa lohkossa on myynnissä jäähallin perusherkkuja eli hodarit, nakkimukit, jäätelöt ja popcornit. Lisäksi lohkossa on myynnissä myös ruokaisampi vaihtoehto: A-lohko pasta, B-lohko pizza, C-lohko pasta, D-lohko burgerit, E-lohko täytetty pitaleipä ja F-lohko täytetty pitaleipä). Jokaisesta myyntipisteestä on ostettavissa alkoholittomia virvokkeita ja miedompia alkoholijuomia. Lohkossa on myös myyntipiste, joka on varustettu laajemmalla alkoholivalikoimalla.

Käytävillä istumapaikat ja pystypöydät on varattu ensisijaisesti alkoholista nauttiville asiakkaille. Ruokailijoiden toivomme herkuttelevan mahdollisuuksien mukaan omilla paikoillaan katsomossa.

HIFK:n fanituotteiden myyntipisteet sijaitsevat lohkoissa A, B, C ja D. Suosittelemme, että E- ja F-lohkojen katsojat piipahtavat fanituoteostoksilla ennen peliä aukiolevassa HIFK Shopin myymälässä. Myymälä sijaitsee jäähallin ison parkkialueen puolella (D-lohkon sisäänkäynnin läheisyydessä).

Vältäthän jonottamista! Pääset piipahtamaan kioskeissa ja WC-tiloissa sujuvasti myös pelin aikanakin, sillä pääset takaisin omalle katsomopaikallesi myös pelin ollessa käynnissä.

Helsingin jäähallissa suosittelemme myyntipisteillä lähi- ja mobiilimaksua.

PYSÄKÖINTI

Mikäli saavut autolla, jäähallin maksulliset pysäköintialueet ovat käytettävissä. Pysäköintimaksun voi suorittaa joko Easypark- tai Parkman-applikaatioilla tai alueilla oleviin parkkimittareihin.

Huolehditaan toinen toisistamme. Tervetuloa Nordikselle!