logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

IFK:n kokoonpano CHL-kotiavaukseen

IFK-HC Bolzano tänään kello 19.00. Liput Ticketmasterista.

IFK pelaa tänään CHL-kauden ensimmäisen kotiottelunsa, kun Kai Suikkasen luotsaama italialaisseura HC Bolzano vierailee Nordiksella. Kello 19.00 käynnistyvä ottelu sisältyy IFK:n kausikorttiin. Lippuja peliin myy Ticketmaster.

16-vuotias Anton Lundell pelaa tänään ensimmäisen ottelunsa IFK:n edustusjoukkueessa. Viime kaudella alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuden voittaneessa Suomen maajoukkueessa esiintynyt Lundell johtaa IFK:n nelosketjua. Lundellin lisäksi IFK:hon täksi kaudeksi siirtynyt Iikka Kangasniemi debytoi IFK-paidassa.

Illan ottelu on IFK:n kolmas kamppailu CHL:ssä. Perjantaina IFK voitti avausottelussaan puolalaisen GKS Tychyn vieraskaukalossa lukemin 5–3. IFK ja tänään Nordikselle saapuva HC Bolzano kohtasivat viime sunnuntaina Bolzanon kotihallissa ja tuo ottelu päättyi EBEL-liigan mestaruuden viime kaudella voittaneen italialaisseuran 4–1-voittoon.

– Meidän pitää pystyä parantamaan peliämme ja tiiviimpään puolustuspelaamiseen on löydyttävä keinot. Nämä ovat pitkälti tahtopuolen pelejä ja sitä tahtoa pitää löytyä, IFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin sanoi IFK:n otteluennakossa.

IFK:lle matsi on erittäin tärkeä jatkohaaveiden kannalta, sillä lohkovaiheesta jatkaa vain kaksi joukkuetta pudotuspeleihin ja IFK on tällä hetkellä lohkossaan kolmantena. Avausottelussaan ruotsalaisen Skellefteå AIK:n voittanut HC Bolzano on C-lohkon kärjessä kaksi pinnaa IFK:ta edellä ja joukkueella on vielä edessään kaksi matsia ennakkoon heikompaa GKS Tychyä vastaan.

IFK:n kapteeni Lennart Petrell joutui poistumaan kaukalosta kesken ottelun sunnuntaina Bolzanossa, mutta pelaa jälleen tänään IFK:n kakkosketjussa.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren (AM)
36 Markus Ruusu

Hyökkääjät

86 Erik Thorell – 21 Tommi Santala – 88 Joonas Rask (A)
32 Lennart Petrell (C) – 12 Juhani Tyrväinen – 4 Iikka Kangasniemi
81 Lucas Lessio – 19 Juho Keränen – 18 Teemu Tallberg
45 Micke Åsten – 15 Anton Lundell – 14 Teemu Engberg
82 Henrik Koivisto

Puolustajat

42 Teemu Eronen – 57 Johan Motin
34 Aleksi Laakso – 24 Ryan O’Connor
8 Ville Varakas – 44 Elias Ulander
2 Markus Kankaanperä (A)

Osta liput Ticketmasterista

C More näyttää ottelun suorana lähetyksenä

Liikenne- ja parkkipaikkatilanne Töölössä on erittäin haasteellinen IFK:sta riippumattomista syistä. Tietyöt haittaavat autolla liikkuvia Töölössä ja Pasilassa. Suosittelemme julkisen liikenteen hyödyntämistä ja varaamaan riittävästi aikaa hallille saapumiseen. Helpoimman tavan saapua hallille voit tsekata reittioppaasta.

Näytä kaikki uutiset