OTTELUENNAKKO: IFK:lla revanssin paikka

IFK – HC Bolzano torstaina kello 19.00.

HIFK:n saldo CHL:n kahdesta avausottelusta on 5–3-vierasvoitto puolalaisesta GKS Tychystä ja 1–4-vierastappio italialaista HC Bolzanoa vastaan. Viime mainittu EBEL-liigan hallitseva mestari asettuu IFK:ta vastaan torstaina Helsingin jäähallissa.

Ottelu sisältyy IFK:n kausikorttiin. Lippuja peliin myy Ticketmaster.

IFK:lle matsi on erittäin tärkeä jatkohaaveiden kannalta, sillä kaksi joukkuetta jatkaa lohkovaiheesta pudotuspeleihin ja IFK on tällä hetkellä sijalla kolme. HC Bolzano on kaksi pinnaa IFK:ta edellä ja joukkueella on vielä edessään kaksi matsia ennakolta heikompaansa GKS Tychyä vastaan.

– Meidän pitää pystyä parantamaan peliämme ja tiiviimpään puolustuspelaamiseen on löydyttävä keinot. Nämä ovat pitkälti tahtopuolen pelejä ja sitä tahtoa pitää löytyä, sanoi IFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin ottelusta.

IFK:n paras pistemies tämän kauden CHL:ssa on 2+0 pistettä tehnyt Johan Motin. Tommi Santala, Erik Thorell ja Henrik Koivisto ovat saalistaneet kaksi syöttöpistettä.

HC Bolzano johtaa C-lohkoa voitettuaan IFK:n lisäksi syksyn avauskierroksella Ruotsin suurseura Skellefteå AIK:n. Se joutuu otteluun ilman suomalaishyökkääjä Matti Kuparista, joka sai yhden ottelun pelikiellon taklattuaan IFK:n Petrelliä selästä. HC Bolzanon paras pistemies on kolme maalia tehnyt ja kahdesti IFK:takin vastaan osunut Michael Blunden.

HC Bolzanoa valmentaa Kai Suikkanen.

C More näyttää kaikki suomalaisjoukkueiden CHL-ottelut suorina lähetyksinä suoratoistopalvelussa www.cmore.fi.

Löydät kaikki CHL-uutiset, ottelutulokset ja otteluohjelman osoitteesta: https://www.championshockeyleague.com/en

Näytä kaikki uutiset