Ryöstöretki Jyväskylään – katso IFK:n kokoonpano

JYP-IFK tänään kello 18.30. Seuraa ottelua Ruutu-palvelusta.

IFK hakee kauden ensimmäistä voittoaan JYPistä, kun joukkueet kohtaavat tänään kolmatta kertaa tällä kaudella. Jyväskylässä pelattava ottelu käynnistyy kello 18.30 ja matsin näet suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta.

IFK on sarjataulukossa 34 pelatun matsin jälkeen kahdeksantena 53 sarjapisteellä. Viidentenä kulkeva JYP on IFK:ta viisi pinnaa edellä. Kattavan matsiennakon voit lukea tästä.

IFK:n kokoonpanossa on muutama muutos verrattuna tiistaina pelattuun Pelicans-otteluun. Nelosketjun sentterinä pelaava Panu Mieho on toipunut jälleen pelikuntoon ja nousee pelaavaan kokoonpanoon. Jerry Ahtola nousee Thomas Nykoppin johtamaan ykkösketjuun tänään Miehon laidalla pelaavan Micke Åstenin tilalle.

Puolustajaparit säilyvät koskemattomana. Atte Engren jatkaa IFK:n maalilla ja Elias Ulander aloittaa ottelun seitsemäntenä puolustajana. Miro HeiskanenJuha Jääskä ja Niilo Halonen ovat edustamassa Suomea alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Buffalossa.

IFK pelaa seuraavan kotiottelunsa lauantaina, kun KooKoo saapuu Nordikselle. Osta liput matsiin Ticketmasterista.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
37 Niklas Bäckström (varalla)

Hyökkääjät

28 Jerry Ahtola – 80 Thomas Nykopp – 32 Lennart Petrell (C)
86 Erik Thorell – 82 Jarkko Malinen – 27 Juha-Pekka Haataja (A)
72 Patrik Carlsson – 12 Juhani Tyrväinen – 15 Vili Sopanen
21 Mika Partanen – 38 Panu Mieho – 45 Micke Åsten

Puolustajat

43 Miihkali Teppo – 8 Ville Varakas (A)
11 Saku Salmela – 4 Oliwer Kaski
47 Juuso Salmi – 24 Ryan O’Connor
44 Elias Ulander

Loukkaantuneet: Joonas Rask (2 kk), Joe Finley (2-3 vkoa), Teemu Eronen (2 kk), Henri Tamminen (3-4 kk)

Seuraava kotiottelu: IFK-KooKoo lauantaina 30.12. kello 17.00 Nordiksella

Osta liput Ticketmasterista

Helsingin jäähallissa järjestetään yleisöluistelu ennen lauantain ottelua IFK-KooKoo. Nordiksen kaukalon jään voi käydä testaamassa kello 14.00-15.30. Yleisöluistelusta voi suoraan jäädä illan otteluun.

Sisäänkäynti yleisöluisteluun tapahtuu D-ovista (parkkipaikan puolelta) klo 13.45 alkaen ja myös ilman illan matsin pääsylippua pääsee luistelemaan. D-päädyssä on ilmainen narikka, johon luistimet voi jättää pelin ajaksi.

Omat luistimet ja kypärät mukaan. Mailat eivät ole sallittu.

Ottelussa on runsaasti koko perheelle suunnattuja oheistapahtumia, kuten pelaajanurkkaus, peli- ja piirustuspisteitä ja musiikkiesityksiä.

Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa lauantaina kello 15.00. Saavu hallille ajoissa ja varaudu turvatarkastuksiin. Muista myös Nordiksen monipuolinen Street Food -ruokatarjonta. Helpoimman tavan Nordikselle saapumiseen voit tsekata kätevästi reittioppaasta.

Näytä kaikki uutiset