logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Kärppä-tuplan toinen osa – katso IFK:n kokoonpano

Kärpät-IFK tänään kello 17.00. Katso IFK:n kokoonpano.

IFK voitti eilen loppuunmyydyssä Stadin jäähallissa runkosarjavoittonsa jo varmistaneen Kärpät upean taistelun jälkeen. IFK nousi kahden maalin tappioasemasta 3-2–voittoon, kun Thomas Nykopp ratkaisi voiton IFK:lle jatkoajalla. IFK:n tehokkain pelaaja oli tehot 0+3 saalistanut Ville Varakas. Voitto oli suorasta pudotuspelipaikasta taistelevan IFK:n ensimmäinen voitto Kärpistä tämän kauden runkosarjassa.

Kärpät ja IFK matkustivat eilen Nordiksella pelatun ottelun jälkeen samalla lentokoneella Ouluun, jossa joukkueet kohtaavat tänään uudelleen. Raksilan jäähallissa pelattava kamppailu käynnistyy kello 17.00. IFK:n valmennusjohto on tehnyt kokoonpanoon kolme muutosta. Eilen huilanneet Jerry Ahtola ja Panu Mieho nousevat tänään mukaan kokoonpanoon ja Kevin Lankinen pelaa IFK:n maalilla.

Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt IFK:n Micke Åstenin väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi. Åstenille tuomittiin perjantain IFK–Kärpät-ottelussa rangaistus polvitaklauksesta. Åsten on pelikiellossa ainakin tänään pelattavassa Kärpät–IFK-ottelussa.

IFK on sarjataulukossa viidentenä, kun jäljellä on viisi runkosarjaottelua. Joukkueen tavoite on sijoittua neljän parhaan joukkoon, joka tietäisi kotietua pudotuspeleihin. Yhden ottelun enemmän pelannut JYP on kolmantena tasapisteissä neljäntenä olevan Tapparan kanssa. Molemmilla jengeillä on seitsemän pistettä IFK:ta enemmän.

Voit seurata illan ottelua suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta.  IFK pelaa runkosarjan viimeisen kotiottelunsa ensi viikon keskiviikkona, kun SaiPa saapuu Nordikselle. Liput SaiPa-matsiin saat Ticketmasterista.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

30 Kevin Lankinen
53 Atte Engren (varalla)

Hyökkääjät

32 Lennart Petrell (C) – 80 Thomas Nykopp – 88 Joonas Rask (A)
86 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen – 72 Patrik Carlsson
18 Teemu Tallberg – 82 Jarkko Malinen – 15 Vili Sopanen
28 Jerry Ahtola – 38 Panu Mieho – 14 Teemu Engberg

Puolustajat

42 Teemu Eronen – 2 Markus Kankaanperä
8 Ville Varakas (A) – 41 Miro Heiskanen
11 Saku Salmela – 24 Ryan O’Connor
4 Oliwer Kaski

Loukkaantuneet/sairastuneet: Joe Finley (2–3 viikkoa), Miihkali Teppo (1 viikko), Juha-Pekka Haataja (day-to-day), Micke Åsten (pelikielto)

Katso 1897 – “Red, White & Blue (Love it or Leave)” – musiikkivideo

IFK:n jäljellä olevat runkosarjaottelut
La 3.3. klo 17:00 Kärpät-IFK
Ke 7.3. klo 18:30 IFK-SaiPa
To 8.3. klo 18:30 TPS-IFK
La 10.3. klo 17:00 Ässät-IFK

Näytä kaikki uutiset