logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Teemu Laakso siirtyy IFK:hon

Sopimus on yksivuotinen.

IFK on tehnyt yksivuotisen sopimuksen puolustaja Teemu Laakson kanssa.

29-vuotias Laakso on pelannut kolme edelliskautta SHL:ssä Växjö Lakersin joukkueessa. Laakso on IFK:n oma kasvatti ja on aiemmin urallaan pelannut Stadissa 165 Liigaottelua. Viimeisimmällä IFK-kaudellaan 2007-2008 hän oli joukkueen varakapteeni.

Kaudesta 2008-2009 lähtien Laakso on pelannut ulkomailla NHL:ssä, AHL:ssä, KHL:ssä ja SHL:ssä. Laakso pelasi myös A-maajoukkueessa vuoden 2013 MM-kotikisoissa. Hänellä on takanaan kaksi loukkaantumisten häiritsemää pelikautta.

– Teemu on kamppaillut vammojen kanssa erityisesti viime kauden aikana. Siksi sopimus sisältää koeajan, jonka aikana hänellä on mahdollisuus päästä omalle tasolleen. Kunnossa ollessaan hän on merkittävä vahvistus puolustukseemme ja hän tuo kokemuksensa myötä johtajuutta jengiin, sanoo IFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas.

Laakso palaa kasvattajaseuraansa innoissaan.

-Viime kausi oli erityisen raskas, mutta nyt olen toipunut loukkaantumisista ja valmistautuminen ensi kauteen IFK:ssa on vauhdissa. Olen erittäin kiitollinen IFK:lta saamastani mahdollisuudesta ja palaan kasvattajaseuraani täynnä intoa. Joukkue vaikuttaa kova-asenteiselta ryhmältä, johon on hienoa päästä mukaan. Erityisesti venttaan sitä, että pääsen vetämään tutun punaisen pelipaidan taas päälleni, kommentoi Laakso.

Laakso on tuttu mies IFK:n päävalmentajalle Ari-Pekka Selinille muutaman vuoden takaa.

– Teemu on minulle tuttu jo vuoden 2013 MM-kotikisoista ja sitä edeltäneiltä leirityksiltä. Saamme luotettavan ja fyysisen lisän puolustukseemme, Selin sanoo.

Teemu Laakso siirtyy IFK:hon

Näytä kaikki uutiset