MATSIENNAKKO: ”Perinteet ovat iso osa tätä seuraa”

play

IFK - Tappara perjantaina 26.10. klo 18.30. Ovet auki poikkeuksellisesti klo 17.00.

Perjantai-iltasta tulee monelle ikimuistoinen Nordiksella. Ennen illan IFK – Tappara-matsia saa IFK-legenda Kimmo Kuhta ansaitun huomionosoituksen, kun numero yhdeksän jäädytetään ja ”Kiben” paita nousee hallin kattoon. Ottelu on ollut jo viikkoja loppuun myyty.

Mikäli jäit ilman lippua, fiilikseen pääset mukaan Telia TV:n välityksellä!

Vastassa kuntopuntarin kärki

IFK lähtee perjantain matsiin äärimmäisen nälkäisenä. Alla on kaksi tappiota ja joukkue tietää olevansa parempi, kuin himaottelu Pelicansia vastaan näytti. Anton Lundellin, Niklas Nordgrenin ja Teemu Engbergin hyökkäyskentällinen edusti eilen pirteintä IFK:ta.

– Oli kyllä kiva pelata kundien kanssa. Olemme pelanneet junnuissa paljon samassa kentässä. Siinä on sellainen tietynlainen rauha, kun tietää, että kaikki haluamme pelata samanlaista kiekkoa, kertoi Teemu Engberg tänään jääharjoituksen päätteeksi.

Tappara on kehnon alkukauden jälkeen löytänyt jyvän pelaamiseensa. Joukkue on lokakuussa jäänyt ainoastaan kertaalleen ilman pisteitä ja saapuu Nordikselle viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Matkalle mahtuu voitot sarjan ykkösestä Kärpistä sekä kakkosesta TPS:sta.

– Meillä on pari tappiota alla, niin ei pitäisi olla mitään syytä miksi ei sytyttäisi Tappara-matsiin, ”Teme” sanoi.

 

Kuntopuntari viiden edellisen ottelun osalta.

Kimmo Kuhta on osa seuran perinteitä

Perjantai-iltana Kimmo Kuhdasta tulee virallisesti osa IFK:n historiaa. ”Kiben” numero yhdeksän jäädytetään ja paita nostetaan muiden joukkueen legendojen rinnalle Nordiksen kattoon.

– En ole itse nähnyt ”Kiben” pelaavan. Perinteet on iso osa tätä seuraa ja paljon kuulee, millaisia äijiä täällä on pelannut, kertoi 19-vuotias Engberg.

– Hieno päivä varmasti tulossa ja odotan sitä innolla.

Teemu EngbergMATSIENNAKKO: ”Perinteet ovat iso osa tätä seuraa”

Näytä kaikki uutiset