logologo
HIFKJYP
ke 18.09.2019 klo 18:30

Erikoistilanteet avainasemassa – vastakkain maalipörssin ykköset

IFK kohtaa viikonloppuna KooKoon kahdesti back-to-back -peleissä. Perjantaina pelataan Kouvolassa ja lauantaina Nordiksella.

IFK:n kolmen matsin viikko huipentuu viikonloppuun ja kahteen kohtaamiseen KooKoota vastaan. Joukkueet ottavat yhteen kolmannen kerran tällä kaudella ja molemmat ovat onnistuneet voittamaan kertaalleen.

Syyskuussa Stadissa IFK vei Erik Thorellin (2+1) johdolla kolme sarjapistettä lukemin 4–2. Marraskuussa KooKoo oli puolestaan vahvempi jatkoajalle venyneessä ottelussa vieden lisäpisteen 2–1.

Liput lauantain himamatsiin Ticketmasterista! Huomaathan, että ottelu alkaa jo klo 16.00.

Sarjan parasta erikoistilanneosaamista

Viikonloppuna erikoistilannepelaaminen nousee suureen arvoon. Vastakkain iskevät sarjan toiseksi ja neljänneksi parhaat ylivoimajoukkueet.

KooKoon kultakypärä ja liigan pistepörssin kolmonen, Malte Strömwall on osunut tällä kaudella ylivoimalla peräti 13 kertaa. IFK:lla vastuu on jakautunut tasaisemmin 16:n pelaajan kesken. Stadilaisista useimmin ylivoimalla verkkoja on heiluttanut Juhani Tyrväinen (4).

Alivoimaonnistumisissa joukkueiden välillä on merkittävä ero. IFK on tällä hetkellä sarjan toiseksi paras alivoimajoukkue. KooKoo on puolestaan kolmanneksi heikoin.

Seuraa heitä

Tommi Santala #21

 – 8+23=31, 43 ottelua

 – tammikuussa 4+6=10

 – pelannut kaikki tämän kauden matsit

 

 

 

 

Iikka Kangasniemi #4

 – 19+12=31, 27 ottelua

– maalipörssin jaettu ykkönen 

 – tällä kaudella 11 usean pisteen ottelua

 

 

Malte Strömwall #21

 – 19+21=40, 39 ottelua

 – maalipörssin jaettu ykkönen

 – 13 ylivoimamaalia (1.)

 

 

 

 

 

Iisisti himamatseihin

HIFK ja HSL aloittavat lippuyhteistyön. Bättre Folk -jäsenet pääsevät pelipäivinä maksutta Nordikselle Helsingin sisäisillä kulkuvälineillä. Ota palvelu käyttöön jo nyt!

Mikäli et ole vielä Bättre Folk -jäsen, mukaan yhteisöön liityt helposti.

 

Tommi SantalaIikka Kangasniemi

OP Helsinki ja Helsingin IFK yhteistyöhön

Helsingin Seudun Osuuspankki eli OP Helsinki ja Oy HIFK-Hockey Ab ovat solmineet vuodet 2020-2021 kattavan yhteistyösopimuksen, jossa erityiskohteena on tyttöjen ja poikien juniorityön tukeminen.

Näytä kaikki uutiset