logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

IFK:hon saapunut Jesse Saarinen lupaa juonikkuutta hyökkäyspäähän

play

Uuden yhden kauden piste-ennätyksensä viime kaudella tehnyt Jesse Saarinen luisteli tänään ensimmäisen kerran jäällä IFK-paidassa.

IFK veti kevään jälkeen ensimmäiset jäätreenit joukkueena tänään Salmisaaressa. Jäällä nähtiin myös tuore hankinta Jesse Saarinen.

– Ainahan se on mukavaa pienen tauon jälkeen päästä varsinaisen lajin pariin, Saarinen kertoi HIFK TV:lle.

Lahdessa syntynyt Saarinen teki IFK:n kanssa kaksivuotisen sopimuksen vahvan viime kauden päätteeksi. Uudesta joukkueesta löytyy ennestään tuttuja pelikavereita.

– Aika paljon on tuttuja kavereita, tosin kaikki heistä ei vielä ole täällä. Joillakin kausi päättyi ihan ansiokkaasti ja he ovat vielä ansaitulla lomalla.

33-vuotias Saarinen kuuluu stadilaisten kokeneeseen osastoon. Alkava kausi on miehelle 16:s Liigassa ja kesäharjoittelun tärkeys on tiedossa.

– Uran aikana kesäharjoittelu voi tietyllä tapaa muuttua. Kuntoa on tärkeää pitää yllä, mutta ennen kaikkea pitää parantaa siitä, mihin edellisen kauden päätyttyä jäi.

Tiedän miksi minut hankittiin

Ahkera duunari on löytänyt heti paikkansa joukkueessa ja hymy on herkässä myös pelikamat päällä.

– Kiva olla joukkueen mukana heti kauden alusta alkaen. Jotenkin todella hyvä fiilis.

– Asiansa osaavat miehet antavat meille treeniohjelman. Siinä ei tarvitse paljoa miettiä – sen kun menee hommiin, Saarinen hymähtää.

Viime kaudella Pelicansissa syntyi uusi yhden kauden piste-ennätys (14+35=49). Saarinen painoi myös kuudessa pudotuspelissä neljä reppua IFK:n verkkoon ja aikoo jatkaa samassa vireessä tulevalle kaudelle.

– Viime kausi oli hyvä, mutta ikinä ei tule kahta samanlaista. Se taso mihin olen viime kausina yltänyt täytyy vähintään saavuttaa.

– Uskon, että minut on hankittu tänne vahvuuksieni vuoksi. Nautin siitä, että pystyn luomaan ja tuottamaan hyökkäyspäässä.

– Sellaista juonikkuutta hyökkäyspäähän minun täytyy pystyä tuomaan, Saarinen päätti.

IFK:n kausi starttaa syyskuussa. Kausikortit ovat nyt myynnissä – osta omasi täältä!

Jesse Saarinen

Näytä kaikki uutiset